U pripremi za Grozotu Pustoši, Papinski Oltar nekorišten već mjesecima

U Vatikanu se posljednjih mjeseci dogodilo nešto očekivano: Veliki oltar Svetog Petra – Papinski oltar, koji se nalazi točno na vrhu groba samog Svetog Petra – je ostao neiskorišten već dugi niz mjeseci.

Profesor Armin Schwibach, dopisnik iz Vatikana koji živi u Rimu više od tri desetljeća, opisuje to kao “simboličku prazninu”.

Ova činjenica dolazi u svjetlu zaključavanja koronavirusa, ali i nakon što je lažni prorok, u listopadu 2019., primio na Oltar zdjelu sa zemljom posvećenu lažnoj božici Pachamami (DEMONU) i stavio je, upravo protiv liturgijskih pravila, upravo na taj Oltar.

Profesor Armin Schwibach, profesor filozofije u Rimu i rimski dopisnik austrijske katoličke web stranice Kath.net, objavio je na Twitteru 17. prosinca fotografiju Velikog Oltara u bazilici Svetog Petra – Papinskog Oltara na kojem već stoljećima samo Papa prinosi Svetu Misnu Žrtvu – a i sam je tada komentirao: „Ispražnjeni i danas neiskorišteni papinski oltar. Sada svojevrsna uočljiva rupa u sredini bazilike.”

Rekao je poslije za LifeSite da od zatvaranja zbog Korone u Vatikanu, lažni prorok više nikada nije prinosio misu na ovom oltaru.

Umjesto toga, lažni prorok je misu, na primjer na Uskrs ove godine, imao na oltaru Stolice Sv. Petra, koji se nalazi iza velikog oltara bazilike i samo uz nazočnu malu zajednicu.

Također 12. prosinca, na blagdan Gospe od Guadalupe, slavio je misu na onom drugom oltaru iza Velikog oltara, prolazeći pokraj Papinskog oltara, a da mu se nije vidljivo poklonio. Svih ovih mjeseci papinski je oltar napušten, stvarajući “simboličku prazninu”, prema Schwibachovim riječima.

Kao što je njemački novinar objasnio, lažni prorok je također napustio svoje televizijske mise u svojoj rezidenciji Santa Marta, i to od 18. svibnja. Schwibach, koji je obično izvještavao o tim redovitim (tri do četiri puta tjedno) propovijedima iz Santa Marte, dodao je da nije dana objašnjenje zašto je lažni prorok uopće napustio svoje javne mise, osim u rijetkim prilikama, poput Božića ili nedavno konzistorija 28. studenoga, gdje je imenovao nove kardinale.

Te mise, kao što je gore spomenuto, održale su se na oltaru Petrove stolice, iza glavnog Papinskog oltara.

Još prošle godine, za misu božićnog bdjenja 24. prosinca 2019., lažni prorok je imao misu na Papinskom oltaru, a Bazilika je bila ispunjena vjernicima.

Ove će godine slaviti božićnu misu „Ponoćku“ u 19.30 sati, s malom kongregacijom, i ovaj put na oltaru Stolice Svetog Petra.

Po svemu ovome se također vidi nadolazeća Grozota Pustoši.

Ovaj naraštaj neće proći, a Grozota Pustoši će doći i proći.

Vojsko Ostatka Sursum Corda – Uzdignite svoja srca!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *