Učiteljica suspendirana zbog Očenaša i Zdravo Marije

Sotona bjesni za vrijeme Uskrsa i muči Kristove službenike… Tako je u progonjena Marisa Francescangeli, osnovnoškolska učiteljica u mjestu Nuoro u Italiji nakon što je učila djecu da naprave malu narukvicu sa zrncima krunice i mole Očenaš i Zdravo Marijo. Učila ih je to Bogu na slavu pred prošli Božić, 22. prosinca 2022.

No, vrag nije mirovao nego je nakon raspusta nagnao dvije majke da se požale ravnatelju zbog ovog lijepog i pobožnog djela učiteljice Marise. Ravnatelj i sam pod utjecajem sotone, natjerao je 58-godišnju Marisu da se ispriča zbog svoga „prijestupa“. Učiteljica Marisa ispričala se zbog molitve na satu, iako su njeni đaci bili katolici, te nije bilo muslimana u razredu. Ispričala se iako je početkom godine najavila roditeljima da će biti molitva na satu čemu se nitko tada nije usprotivio.

Zlo je išlo još dalje. Pred sam Uskrs učiteljica Marisa zaprimila je pismo nadležne službe za obrazovanje, te je obaviještena da je zbog učenja kršćanskih molitvi suspendirana 20 dana te da joj je plaća prepolovljena.

Tako se zlodusi obračunavaju s onima koji danas školsku djecu uče moliti Očenaš i Zdravo Marijo. Demoni i dalje laju na učiteljicu Marisu. Optužuju je da je isti dan (22.12.) blagoslovila djecu. Ona se brani da je nakon molitve na odlasku rekla: Bog vas blagoslovio! – te da se radi o kršćanskom pozdravu na odlasku. Optužuju je da je djeci na čelo stavljala blagoslovljeno ulje. Ona se brani da je u razred donijela ulje iz Međugorja, te da su djeca u igri stavljala ulje na sebe. Napadaju je da ne gleda blagonaklono na sodomiju i na pervertite. Ona se brani kako ima takvih i među njenom rodbinom i prijateljima, te da svako ima slobodan izbor. Optužili su je i da je rekla kako su potresi i vulkanske erupcije Božje kazne zbog grijeha čovječanstvo, no ona kaže da to nije rekla.

Radi Krista progonjena učiteljica Marisa obratila se svom svećeniku za pomoć. On je tražio razgovor sa školskim ravnateljem, no ravnatelj je čini se u vlasti sotone, pa je odbio i svećenika. Učiteljica Marisa odlučila je sama tražiti pravdu. Dala je intervju za Corriere della Sera i najavila tužbu protiv odgovornih za njen progon.

Eto, nakon zabrane javne molitve u Velikoj Britaniji sada svjedočimo ovom zlu u Italiji. Samo je pitanje kad će i Hrvatskoj sotona pokucati na vrata. Današnja Plenkovićeva kazna za pozdrav Za Dom spremni! sutra vrlo lako može biti kazna za javno moljenje Očenaša. Eto zašto je bitno da što više ljudi dolazi na javne molitve na trgovima. Nedajmo sotoni da se razmaše u Hrvatskoj!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *