Ukidanje Euharistije i Božja kazna

Prije tri tjedna počeli smo pisati o korištenju koronavirusa za napad na Isusa Krista. Danas su ukinute svete Mise za vjernike u mnogim zemljama i krajevima uključujući i sam Rim. Još prošli tjedan biskupi iz susjedne Slovenije do daljnjeg ukinuli Svete Mise u njihovoj zemlji. Sve se ovo događa na 7. obljetnicu proglašenja lažnoga proroka za papu (13.3.13.).

Lažni prorok, Bergoglio slavi svoju 7. obljetnicu osvajanja Vatikana apokaliptičnim potezom ukidanja Svetih Misa za puk u samome srcu kršćanstva. Sada se krije iza zidina dok ga vjernici mogu gledati na ekranima.

Vatikanist A. Socci s pravom pita – što se onaj koji je govorio masonsku frazu „gradite mostove, a ne zidove“ sada skriva iza vatikanskih zidina? Njegova crkva koja „ide na periferije“ i među puk, sada se zabarikadirala u vatikanskim palačama. On je pozivao svećenike da Crkvu pretvore u „poljsku bolnicu“ sada ne izlazi van, testira se u strahu na koronavirus i poručuje vjernicima da slušaju vlade i političare jer „žele najbolje za nas“ (vjerojatno aludirajući na ogromnu rezignaciju vjernika ukidanjem sakramenata).

Hoće li se Hrvatska oduprijeti ovom zlu? Kard. Bozanić već je zabranio „starijim osobama“ dolazak na Misu. Pitaju li se oni koji vjeruju u slijepo praćenje zemaljskih naredbodavaca što je uopće definicija „starijih osoba“? Smije li netko tko ima 65 godina doći na Misu ili se povlači crta na 70? Koliko je apsurda u tome! Hoće li hrvatski svećenici onda pohoditi starce u kućama i dijeliti sakramente? Tko može iskreno reći da je to katolički pristup ovom problemu?

Onda je izašla vijest o otkazivanju Misa za puk u Hrvatskoj, da bi ista vijest nedugo zatim bila povučena. Što se događa? Je li to bio test za ispitivanje reakcije katoličke javnosti ili se radi o sukobu frakcija unutar vodstva Katoličke crkve u Hrvatskoj?

Bilo kako bilo sada znamo da su Mise ukinuli za narod.

Dokle smo došli – Predziđe kršćanstva ukida svete Mise!?

Quo vadis, Croatia? Braćo hrvatski biskupi hoćete li nas ostaviti na cjedilu? Hoćete li nas ostaviti vukovima?

Je li vam dosta što nam branite dostojno primanje Svete Pričesti i tjerate nas na svetogrđe, nego nam sada ukinuti Euharistiju?

Koga ćete slušati? Hoćete li slušati Krista ili antikrista? Krista ili čelnike europske unije, zvjeri s deset rogova? Političare koji su antikristove marionete…

Varate se ako mislite da je najveća prijetnja u ovom trenutku pandemija koronavirusa radi koje pozivate na molitvu – NE najveća prijetnja je pandemija apostazije koja se proširila Katoličkom crkvom i zahvatila jednako vjernike, svećenike i sam crkveni vrh. Za oslobođenje od te pandemije treba moliti!

Poljski biskupi uzvratili su katolički ovom problemu – suprotno od Bergoglijevog ukidanja Mise, oni su pozvali na još više Misa u njihovoj zemlji.

Još jedna katolička reakcija dolazi od američkog biskupa J. Stricklanda. On je pozvao svakog svećenika da povede pokorničku Euharistijsku procesiju prije blagdana sv. Josipa. Gdje su pokorničke procesije kod nas?

Ukrajinska Pravoslavna crkva organizirala je u Vinnitsi veliku procesiju protiv epidemije u kojoj je sudjelovalo 7.000 ljudi.

Naše biskupe posramila je čak i Ruska pravoslavna crkva koja nikako ne namjerava ukinuti Mise, nego dapače kažu:

Beskrvna žrtva ne može se ni na koji način otkazati, jer tamo gdje nema Euharistije, nema ni crkvenog života, a također i zbog toga što se Sveto Tijelo i Krv Kristova daju radi zdravlja i duše i tijela.

Imamo i hrabro svjedočanstvo nadbiskupa Viganoa, koji kao što smo naveli na našim stranicama poziva da se širom otvore vrata crkava. Vidljivo je, dakle, da se pravi kršćani i katolici ne predaju pred zahtjevima svijeta, pa makar oni bili zamotani u „najbolje namjere“ sprječavanja širenja zaraze.

Hrvatski biskupi, dok razmišljate o ukidanju Mise, poslušajte jednostavne riječi vašeg brata, poljskog nadbiskupa A. Dzięga:

„Krist ne širi mikrobe“

Braćo Vojske ostatka ne predajite se – sad je naše vrijeme! Tražite svećenike koji će ostati vjerni Kristu i odbaciti antikrista. Ima dosta takvih među Hrvatima. Krist je rekao: „Tražite i naći ćete.“

Dragi Križari, molite se Gospodinu koji je uz nas u ovim teškim trenucima i činite djela pokore na nakanu opstanka Svete Mise u hrvatskim krajevima.

Kao što smo mogli svjedočiti, danas 22 03 2020 na prvu nedjelju u povijesti Hrvata koja će biti zapamćena kao gluha i slijepa bez Svetih Misa, od jutra gotovo svi mediji izviještavaju o potresu koji je zahvatio Zagreb i okolicu.
Najveća zabilježena materijalna šteta je u Zagrebu, no potres se osjetio i u drugim dijelovima Lijepe Naše.
Međutim vjernike zanima ono što je najbitnije za čovjekovo spasenje, Sveta Misa i Sakramenti.
I ja sam se uputio odmah poslije potresa da uđem u Crkvu kako bi se barem pomolio, a u meni je tinjala ona dječja naivnost da se možda ipak bude održala Sveta Misa.
Međutim, Hrvatski Biskupi jasno su rekli, a onda su za njima krenuli i ostali.
Prva Sveta Nedjelja bez Svete Mise i Sakramenata u Hrvatskoj. 
Ali Bog nije mačka – kao što neki kažu.
Na Nedjeljno jutro, umjesto Svete Mise dočekao nas je potres.
Hvala ti Bože na tome, jer zaslužili smo puno gore.
No, kada sam vidio srušen toranj Zagrebačke Katedrale zajedno sa križem, shvatio sam kakav nam je Bog dao znak.
Nema više šale, Hrvatski biskupi, ili ćete biti Božje posvećene sluge i raditi ono za što ste se zakleli – hraniti Njegovo stado hranom života – Sakramentima- ili ćete dobiti kaznu. Vi nemate ovlaštenje vjernicima zabraniti Svete Mise, vaš prvi posao je vjernicima dati Sakramente.
Ovo je samo početak kazne, ako nam ne dopustite Sakramente.
Pa zar niste mogli urediti Sv. Mise za ograničeni broj vjernika, u svakoj crkvi u Zagrebu i povećati broj Sakramenata. 
Vaši razlozi su smiješni i apsurdni u Božjim očima.
Vi samo pokazujete neposlušnost Božjoj riječi i navlačite na sebe i na ovaj narod gnjev Božji.
Vi morate znati da samo dragi Bog može zaustaviti ovu epidemiju kao i druge pošasti koje nam dolaze.
Ostanite vjerni zakletvi koju ste dali kada ste postajali svećenici.
Trebate osigurati sakramente za spas ljudskih duša na bilo koji način i tek onda će vas Bog umilno gledati.
Za vrijeme rata svećenici su bili u rovovima i dijelili sakramente, nitko nije mario za svoj život, a vi ste gori od najvećih licemjera.
Gdje je sada Crkva Lažnog proroka Bergoglia?
Što ne ide među zaražene i dijeli im sakramente?
Pune su bolnice umirućih u Italiji!
Ne to nećete vidjeti od njega.
Ali ćete zato vidjeti kako ga prati svita novinara dok šeta praznim ulicama Rima i javno se “moli”.

9 komentara

 1. ivana

  Tako je, sta li bi sad rekao naš hrabri blaženik Alojzije Stepinac.
  Ovo je pred opomena svima koji se igraju s svetim Sakramentima.
  Njih je osnovao naš Spasitelj Isus Krist. Igrati se Boga preko vjernog puka koji stoljećima krvari i kojemu je uvijek, baš uvijek bilo jedino sklonište Presveto Srce Isusovo, Njegova ljubav i snaga je vrlo opasno. Sjetimo se kule Babilonske. Ako se sad ne progleda stiže uskoro UPOZORNJE, a onda će mnogi koji misle da su veći od Boga u ime poslušnosti plakati, gristi sebi nokte, jer BOG JE PRAVDA I ISTINA.
  Casna sestra Nives iz Spanjoske nas podsjeća da će upozorenje biti nakon jedne sinode i to poganske pačamama. Stisnimo redove molitvom.

 2. ivana

  Dobili su još jedan znak s neba predopomenu i nisu poslušali, kada su dozvolili da Blaž Cupić predsjeda Misi i procesiji na Majku Božju od kamenitih vrata,olujno nevrijeme. Ali to se pripisuje vremenskim neprilikama.
  Za sve se ima odgovor.
  Samo ne za Istinu koja jedina oslobađa.

  • Ivan

   Danas se u Osijeku, u Kapucinskoj crkvi, okupila mala grupa vjernika na molitvi krunice. Pred sam kraj molitve (oko 18. 30) upala su dva policajca i sa silnom arogancijom i drekom počeli nas tjerati iz crkve. Svetost mjesta nije im ništa značila, ni naši prosvjedi i molba da završimo molitvu. Po njihovom izrazu lica i prijetećem stavu jasno se očitovala spremnost da nas uhite. Bili smo u šoku i nevjerici da je takvo što moguće. Zanimljivo je spomenuti da je njihov, rekao bih slikovito, razbojnički upad bio baš za vrijeme zaziva Božjeg milosrđa za našu hrvatsku domovinu. Žene su ih zamolile za samo par sekundi strpljenja kako bismo završili molitvu, ali bez rezultata. Otpočetka mi je bilo jasno da je u ovom virusnom projektu glavna meta bila crkva i euharistija. Sada je duhovni prostor ostao potpuno nezaštićen i neprijatelj čini što hoće. Upali smo u lukavo postavljenu zamku zloga kojoj očito naši biskupi nisu dorasli ili su duhovno potpuno slijepi. Rekli su lijepo našem Spasitelju: “Makni se u stranu jer nam ne trebaš, mi ćemo se prikloniti svjetovnim, globalističkim i duboko ateiziranim političkim strukturama i predati im nadzor nad našim hramovima i liturgijom. Čak se ni komunisti to nisu usudili učiniti iako je i tada bilo zaraza i pošasti, ali tada su Crkvu vodili hrabri biskupi puni Duha Svetoga.

 3. Ninoslav

  U prvoj nedjelji u povijesti Crkve u Hrvata bez sudjelovanja naroda u sv. Misama , a u vremenu prije početka održavanja sv. Misa, gromada od nekoliko tona sa sv. Križom srušila se ravno pred vrata sobe u kojoj spava nadbiskup Bozanić tako da nije mogao izaći iz sobe. Mislim da mu je Gospodin Bog želio poručiti ; Kao što si ti zatvorio vrata Crkva , tako sam ja zatvorio vrata tvoje ložnice. Mislim da je još uvijek u šoku od toga.

 4. Nataša

  “Još prošli tjedan biskupi iz susjedne Slovenije do daljnjeg ukinuli Svete Mise u njihovoj zemlji.” – To ni res, maše niso ukinjene!!!!! Maše se darujejo vsak dan, samo brez prisotnosti vernikov.

 5. elfsag

  TV mise s Euharistijom, bez nazočnosti vjernika, ispovijedi i Svete pričesti, nalik su gladnom čovjeku kojemu je rečeno da će se nahraniti gledajući kroz prozor restorana one koji tamo jedu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *