Upozorenje: Što ako antikrist dođe iz redova boraca protiv korona tiranije

Ovo nije službeni stav Vojske Ostatka, no imajući u vidu da se dosta ljudi u našem okružju već sada hvata za razne slamke spasa od korona tiranije, moramo razmotriti i ovu mogućnost.

Zašto bi antikrist bio netko tko će biti viđen kao saveznik zle elite? Nije li to upravo u suprotnosti s antikristovom ideologijom kako je opisana u Knjizi Istine (borba protiv siromaštva, za malog čovjeka, za jednakost, za bratstvo među ljudima… u suštini spoj komunizma i new agea)?

Elita su sluge antikrista i štovaoci đavla. Elita zna da će novi svjetski poredak imati veliku opoziciju i da će nastati na krvi milijuna ljudi. Zašto bi antikrist težio za onima koje je već zadobio cijepljenjem i prihvaćanjem korona režima? Ne, njemu sada trebaju oni koji su se oduprli. Upravo njima – masama očajnika koje se bore protiv zle elite i koji su bez pravoga lidera – antikrist će ponuditi lidera kakvog svijet do sada nije vidio.

Rečeno je da će se antikrist ponuditi kao spektakularni snažni lider očajnoj masi. Jesu li oni koji su kapitulirali pred korona režimu očajna masa bez lidera? Pa baš i ne – oni su konformisti koji su prihvatili liderstvo establišmenta, uhodanog sustava elite, glasaju za ljude poput Plenkovića, pretvaraju se da je sve normalno, žive radi istih ugoda koje su imali i prije cijepljenja i strahuju da će ih se ipak korona dokopati, odnosno da su se zeznuli ubrizgavajući taj čudni serum u svoje tijelo.

S druge strane tu su oni koji se nisu cijepili, koji nisu pristali na pakt cijepljenjem. Oni su masa obespravljenih, masa ušutkanih koji nemaju pravo da se njihov glas čuje, masa porobljenih ali slobodoljubivih, oni koji ne pristaju da budu genetski modificirani roboti, oni koji se očajnički bore da spase ljudski rod na kraju vremena.

Oni su ostatak slobodnog, organskog čovječanstva, masa iz svih zemalja svijeta koja danas nema nikog da ih vodi jer su ih njihovi političari predali krvnicima, izdali ih, baš kao što je prorečeno u Knjizi Istine.

U njima živi nešto važnije od punog trbuha – njihova glad za duhovnim, bilo to kršćanstvo, islam, new age ili nešto drugo, ne dozvoljava im da kapituliraju i predaju svoje tijelo eliti.

Eh, zato su oni glavna meta i njima treba dati antikrista da im ponudi svoj novi svijet naoko slobodan od okova elite, od velikog resetiranja i da ponudi super novu religiju koja se ustvari ne će zvati religijom, koja će svima djelovati atraktivno i koja će ispuniti njihovu glad za duhovnim.

Elita je navikla (a preko nje i sotona) kontrolirati sve aktere u igri: tako su njihovi i desni i lijevi političari, kao i oni na centru, njihovi su svi akteri na tržištu i kompanija koja nudi vodeći proizvod, kao i njihov ljuti konkurent. Sotona za svakog ima njegovo „rješenje“, pa tako i za one koji pružaju otpor koroni.

Razmislite – prvo iskušenje dolazi nam kroz klasični izbor svijet ili Krist, materijalizam ili duhovno, ugodnosti koje možete zadržati ako se cijepite ili progon i patnja necijepljenih.

Za one koji prođu prvo iskušenje, drugo iskušenje dolazi kroz ispit vjere, ali ne u odnosu na tjelesno i materijalno, nego u odnosu na primamljive ideje, religijske koncepte i hereze koje nudi antikrist. Tu ide sve ono što je potanko opisano o antikristovoj ideologiji u Knjizi Istine, ali i kroz proročanstva pojedinih svetaca i mistika, poput nadbiskupa Fulton J. Sheena.

Svi smo mi kao zrna u situ koja se prosijavaju. I za one koji još nisu propali i koji ostaju u situ trebaju takve nove kušnje.

Ovo nije prvi put da upozoravamo na ovakvu mogućnost. Ne kažemo da će se ovo nužno dogoditi. No, upozoravamo na opasnost da antikrist bude junak rata protiv korona tiranije, kako nas takvo što ne bi iznenadilo.