Uspon poganstva u posljednjim vremenima

Dragi Križari,

Pozivamo vas na Globalni Webinar Isus čovječanstvu.

Ovaj Webinar nosi naslov „Uspon poganstva u posljednjim vremenima“.

Webinar će biti na Zoom-u 24. listopada, nedjelja, 15:00h po zagrebačkom vremenu.

Registrirajte se ovdje:

https://bit.ly/PaganismSeminar

Prije dvije godine, u listopadu 2019., u Vatikanu se dogodilo nešto vrlo ozbiljno. Najviši autoriteti Katoličke Crkve u Vatikanu su vidno i javno častili pogansku božicu “Pachamamu”.

Ovaj događaj, kojem su svjedočili diljem svijeta i koji su dokumentirali vodeći mediji, pokrenuo je veliku raspravu. Ide li Katolička Crkva prema poganstvu?

Samo nekoliko tjedana nakon tog događaja Pachamame u Vatikanu, širom svijeta je nastala najveća kriza koju je svijet vidio u posljednje vrijeme. Pandemija Covid-19 rašila se diljem svijeta.

Od tada su prošle dvije godine i vidimo kako se poganstvo proširilo po cijelom svijetu, u svim sektorima društva. Prirodu i Zemlju se često naziva “živim bićima”. Najviše svjetovne i crkvene vlasti govore nam da čovjek nanosi štetu “Majci Zemlji” i da su djela protiv “Majke Zemlje” “ekološki grijesi” radi kojih se svi moramo pokajati. Osim štovanja prirode, mnoge druge poganske prakse danas su rasprostranjene u cijelom svijetu.

Ovaj uspon poganstva u posljednjem vremenu, ili razdoblju prije Isusovog Drugog Dolaska, već je prorečen. Zapravo, to je jedan od znakova koji nam ukazuje na to da je Isusov povratak u slavi vrlo blizu!

Na ovom jednosatnom webinaru detaljno ćemo raspravljati o usponu poganstva u posljednjem vremenu. Obradit ćemo sljedeće teme:

  • Što je poganstvo?
  • Što Katolička Crkva uči o poganstvu?
  • Ide li svijet prema poganstvu?
  • Usvaja li Katolička Crkva poganske običaje i vjerovanja?
  • Proročanstva o usponu poganstva u posljednjim vremenima
  • Kako bismo trebali odgovoriti

Ovaj webinar bit će na engleskom jeziku, uz prijevod uživo na druge jezike: njemački, francuski, španjolski, portugalski, ukrajinski, korejski, japanski, kineski mandarinski, hrvatski, vijetnamski, indonezijski, talijanski i nizozemski – flamanski.

Podijelite ovaj poziv s obitelji, prijateljima i svima koji trebaju biti upozoreni na opasnosti koje poganstvo nosi dok se širi svijetom i Crkvom.

JTM Global

Uspon poganstva u posljednjim vremenima