Užas zablude Putinovih simpatizera: da sruše jednu zvijer stali su uz drugu

S tugom gledamo kako veliki broj onih koji su se hrabro borili protiv COVID tiranije sada naivno podupiru Putina u njegovoj agresiji na Ukrajinu. Oni nažalost u Putinovoj Rusiji vide spas od progona kojeg trpe od strane američke i europske elite. Neki čak idu toliko daleko da tvrde kako je Putin pravi kršćanski čelnik, koji će Ukrajinu osloboditi od masonske tiranije.

Izvori takvih stavova često dolaze od raznoraznih Internet blogera i gurua bliskih Trumpu i Trumpovim simpatizerima. I sam Trump inicijalno je išao s izjavama u korist Putina, no onda je shvatio da bi si mogao naštetiti pa je ublažio stav.

Nažalost, ovakvi pogledi prisutni su i među Vojskom Ostatka, osobito u SAD-u, opet pod utjecajem Trumpa. U Hrvatskoj već duži niz godina jedan dio puka gaji simpatije prema Putinu, uključujući i dio preostalih katolika.

No, ovakav stav suprotan je onom što stoji u Knjizi Istine, kao i kršćanskom pogledu na svijet, jer kako gajiti simpatije prema nekom, tko napadne drugi narod i njegovu zemlju i potakne tolika krvoprolića i razaranja.

Simpatizeri Putina pravdaju svoj stav govoreći kako je ukrajinski predsjednik masonski sluga. Možda i je, ali to i dalje ne opravdava Putina. Zamislite da je o našoj koži riječ. I naš Plenković je masonski sluga – znači li to da biste htjeli ruske tenkove i rakete da razaraju Hrvatsku, kao što danas razaraju Ukrajinu?

Drugi kažu, pa što, Amerikanci već desetljećima ratuju i uništavaju druge zemlje. Zar je to izgovor za uništenje Ukrajine? Treći, opet, kažu pa Amerikanci su htjeli staviti nuklearno oružje u Ukrajinu i otud napasti Ruse. Pa zar bi ti išao ubiti svoga susjeda jer si čuo da bi tvoj neprijatelj u njegovoj kući stavio svoje oružje? Zar nije američki predsjednik Kennedy mirnim putem razriješio sličnu situaciju, kada su Rusi pod njegovim nosom na Kubi postavljali nuklearno oružje?

U pogledu Knjige Istine, ruska vlast predstavlja jednu od zvijeri apokalipse (medvjed). U poruci od 26. 10. 2010. Isus naglašava potrebu da Rusija bude posvećena Majci Božjoj:

Moli sada da Rusija konačno popusti i dopusti sebi da bude posvećena u Ime Moje Blagoslovljene Majke. Moli, moli, moli da se ovo dogodi. Jer će kroz molitvu ovo veliko postignuće biti moguće. Ako se to dogodi, milijuni će biti spašeni. Postoji opasnost da se komunističke snage uzdignu sa Zmijom i ujedine se, ostavljajući Moju djecu bespomoćnom.

U poruci od 19.2.2012. Isus kaže:

Babilon će pasti i njime će gospodariti veliki Crveni Zmaj, Kina i njegov saveznik Medvjed, Rusija. Kada se to dogodi zavladati će komunizam i jao svakome tko bude viđen kako prakticira svoju religiju u njihovoj prisutnosti. Sve će religije biti zabranjene, ali Kršćani će trpjeti najveći progon. Rimokatolici uopće neće biti tolerirani i morati će u tajnosti održavati Svete Mise.

U poruci od 23.4.2012. Isus kaže kako sotonine moći nadziru više zemalja uključujući Kinu i Rusiju. U poruci od 16.5.2012. Isus doslovno kaže:

Crveni Zmaj i “Medvjed“, koji je Rusija, ne ljube Boga. Njih vodi Antikrist, koji je sa Istoka i koji se skriva iza zatvorenih vrata.

Molimo simpatizere Putina da se zamisle nad Božjom Riječi. Mi smo sa ovih stranica već upozoravali na pogubnost raznoraznih stavova koje gaje new age gatare i lažni proroci koji okružuju Trumpa.

Mi barem znamo da su u Posljednjim vremenima četiri carstva, četiri zvijeri: Amerika, Kina, Rusija i EU. Zašto simpatizirati zvijer? Katolik ne smije gajiti simpatije prema zvijeri, a o Vojsci ostatka da ne govorimo.