Uzinić najavio da će hrvatski biskupi omogućiti javno svetogrđe i izdati Krista

Prije par dana Mate Uzinić, povjerenik lažnog proroka u Hrvatskoj, dao je intervju za hrvatsku ispostavu naci-globalističke medijske mašinerije pod naslovom „Mons. Mate Uzinić: Radimo na tome da se i razvedeni mogu pričestiti“.

Dakle, radi se o tome da hrvatski biskupi u tzv. godini Amoris Laetitia očito imaju obvezu uvoditi sotonski plan pobijanja Kristovog Nauka, primjenjujući nauk lažnoga proroka.

Zaboravne ćemo podsjetiti da je lažni prorok, Jorge Bergoglio 2016 godine izdao tzv. pobudnicu Amoris Laetitia u kojoj je na pokvaren način, putem fusnote dao zeleno svijetlo da javni preljubnici vrše svetogrđe i primaju Krista u Pričesti.

Kako sotona nikada nije otvoren u svojoj prijevari, svi oni koji su sudjelovali u tome koristili su raznorazne akrobacije kako bi sakrili svoju zloću, od primjene situacijske etike, pa do raznih nekršćanskih i manipulativnih fraza poput potrebe „praćenja“ smrtnih grješnika, izbjegavanja „isključivanja drugih“, postupnog pristupa razlučivanja, govora o „idealu kršćanskog braka“ kao da se radi o nekakvom nedosežnom cilju, potrebe prilagođavanja zahtjevima današnjice, itd… itd 

Za razliku od sotone, Bog je tu vrlo jasan:

“Tko otpusti ženu svoju i uzme drugu, čini preljubu na njoj. Ako žena ostavi muža svojega i uzme drugoga, čini preljubu.” (Marko 10, 11-12)

I eto, naši jadni biskupi odolijevali su sedam godina, no sada su im kočnice popustile i čini se da se predaju u judinski zagrljaj lažnome proroku.

Naravno, dali su Uziniću, Bergoglijevom miljeniku u Hrvatskoj da to sav sretan priopći novinarskim sluganima globalista u Hrvatskoj. Našla krpa zakrpu…

Tako je Mate Uzinić, Bog mu pomogao, objavio kako hrvatski biskupi spremaju dokument naslovljen „ususret svima bez iznimke“ što već u startu smrdi po sumporu koji se širio oko Bergolijanaca još od tzv. sinode o obitelji.

I, naravno, Uzinić kao papagaj koristi već prežvakane bergolijanizme poput: „dokumentom će omogućiti da se stupnjevito pristupi onim parovima koji ‘ne žive ideal kršćanske obitelji’” i „važno nam je da se nitko ne osjeti odbačenim“.

I baš kao što je član nečastivog trojstva na mala vrata omogućio svetogrđe, tako će i hrvatski biskupi „možda u nekim slučajevima i naći način da se dođe do toga…“

Strahota – pakao slavi, sotoni rastu zazubice od pohote za hrvatskim dušama, a hrvatski Sveci plaču u Nebu jer se hrvatski biskupi klate na rubu ponora spremni povući tisuće hrvatskih duša za sobom.

Nesumnjivo, implementaciji ovog svetogrđa zasigurno je doprinijela sustavna profanacija Presvetog Sakramenta kroz „pričešćivanje na ruku“, koje su ti isti biskupi naredili prošle godine.

I tako jedno zlo vodi u drugo, još gore zlo.

Proklet čovjek, koji se uzda u čovjeka, na čovjeka se oslanja, čije se srce odvraća od Boga! (Jeremija 17, 5)