Vatikan 100% u službi globalizma i humanizma

Vatikan želi da Španjolska poduzme „masovnu regulaciju“ svojih ilegalnih imigranata, u skladu s podsekretarom Svete Stolice za migrante i izbjeglice.

“U Španjolskoj masovna zakonska regulativa može biti rješenje koje koristi svima”, rekao je otac Fabio Baggio tijekom internetskog foruma prošlog tjedna s predstavnicima španjolskih katoličkih biskupija zaduženih za imigrante.

Predstavnici krajnje ljevice španjolskog političkog saveza Unidas Podemos („Ujedinjeni možemo“), koji čine Podemos, Ujedinjena ljevica i druge stranke čak ektremne ljevice, odmah su prihvatili rješenje Vatikana, napominjući da se poklapa upravo s onim što španjolska ljevica zagovara.

Podemos, čijeg je generalnog sekretara Pabla Iglesias NVO “Otvoreno društvo” Georgea Sorosa označilo kao “pouzdanog saveznika”, već je pokrenuo vlastiti prijedlog univerzalne amnestije i državljanstva “za sve one migrante koji su živjeli s nama zbog epidemije.”

Stranka poziva na “regulativne odredbe koje omogućavaju isti pravni status svih ljudi, bez obzira na njihovu administrativnu situaciju, koji su bili na španjolskom tlu na dan proglašenja stanja pripravnosti”, jedino rješenje koje je ispravno sa stajališta socijalne pravde i ljudskih prava. “

(Slika s naših prostora – Što je u Španjolskoj danas, u Hrvatskoj će biti sutra)

Ova univerzalna regulacija svih imigranata je i „imperativ pravde“ i „ispravna odluka sa zdravstvenog i ekonomskog stajališta“, skupina inzistira.

Nakon najave podrške Vatikana masovnoj regulaciji, glasnogovornik Unidas Podemosa Pablo Echenique tvitnuo je poruku čelnicima desnog centra Partido Popular i nacionalističke Vox stranke, pozivajući ih da kao katolici slijede vodstvo Vatikana i pozdrave poziv na univerzalnu amnestiju i građanstvo.

U svom obraćanju prošli tjedan, vatikanski otac Baggio rekao je da će nakon koronavirus pandemije doći do “ogromnih migracijskih tokova koji proizlaze iz želje ljudi da pronađu rješenje svojih ekonomskih problema”, te pozvao narode da ih pozdrave i odbacio “novi protekcionizam” protiv neprovjerenih imigranata koji dolaze u Europu.

“Mislimo da će mnoge zemlje ograničiti ulazak, kao što su to činile sada, bez promicanja redovitih kanala imigracije … da daju prednost svojim državljanima”, upozorio je svećenik. “Ovaj porast” novog protekcionizma “mogao bi izazvati porast neregularnih kanala imigracije.”

“Postoje mnogi radnici migranti – tisuće – koji su se morali vratiti u svoju domovinu, izgubili posao, prestali slati doznake svojim obiteljima i zato imamo obitelji u krizi i čitave nacije koje su suočene s krizama povratka migranata.” On je rekao.

“Pandemija je utjecala na sve ljude, da, ali na najugroženije na poseban način.”

Kako Vidimo iz Vatikana se uzdiže gusti dim globalizma i humanizma. Nema tu vjere, nemaju oni vremena ni volje za Katoličku Crkvu Isusa Krista.

Znamo da kad se pogleda iza maske humanizma, ostaje sebeljublje.

Humanizam se Bogu gadi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *