Vatikan će dati novac umjesto Trumpa svjetskoj zdravstvenoj organizaciji

Ženeva, Švicarska, 22. 05. 2020.

Vatikan je objavio svoju namjeru da “donira svjetskoj zdravstvenoj organizaciji potrebna sredstva za cjepiva od abortiranih beba.”

Naime svjetska zdravstvena organzacija dio je UN-a i podupire i financira kontracepciju i abortuse.

Nadbiskup Ivan Jurković, predstavnik Svete Stolice pri Ujedinjenim Narodima, istaknuo je da je Vatikan već učinio brojne donacije potrebitima od korona krize.

Ali, ironično ova objava o Vatikanskim donacijama svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, dolazi samo nekoliko tjedana nakon što su pro- liferi diljem svijeta pozdravili Trumpovu odluku, da povuče Američka sredstva iz svjetske zdravstvene organizacije koja financira abortuse diljem svijeta.

“Ovo je brilijantan i hrabar potez Predsjednika Trumpa,” komentirao je John Smeaton, Direktor Društva za zaštitu nerođene djece.

“Ne samo da je svjetska zdravstvena organizacija planirala kako da promovira abortuse tijekom COVID 19 pandemije, nego je već cijelom sekularnom svijetu postalo jasno da svjetska zdravstvena organizacija služi najkorumpiranijim strukturama moći prije nego općem dobru,” istaknuo je Smeaton

Jeff Gunnarson iz koalicije Kampanja za život u Kanadi rekao je, “Kada Zdravstvena Organizacija koja je stvorena radi unapređenja fizičkog zdravlja i općeg dobra građana cijelog svijeta, potpuno ignorira plač nerođenih, postaje jasno da ne samo da se treba prestati financirati nego i potpuno ugasiti njeno djelovanje.”

Nadbiskup Jurković međutim zaključio je svoje izlaganje riječima da se svjetska zdravstvena organizacija “može osloniti na izdašnu pomoć pape Franje u istraživanju cjepiva za COVID 19, kako bi svi ljudi u bilo kojem kutku svijeta mogli primiti potrebnu zdravstvenu skrb.”

Niti Biskup Jurković niti lažni prorok Bergoglio nisu se izjasnili o činjenicama, da se nekoliko potencijalnih COVID 19 cjepiva koja su trenutačno u razvoju, temelje na staničnim linijama abortiranih beba.

Mnogi se Katolici s pravom pitaju kako Vatikan može donirati novčana sredstva organizaciji koja radi ono što je u potpunoj suprotnosti sa učenjem Katoličke Crkve, kao što je abortus.

Osim što svjetska zdravstvena organizacija potiče i bori se za implementaciju abortusa svugdje u svijetu, također promovira seksualne edukacijske programe koji savjetuju djecu kako da nauče masturbirati još od ranog djetinjstva.

Prije Lažnog proroka Bergoglia Vatikan je bio posebno oprezan od bilo kakvih pozitivnih izjava prema svjetskoj zdravstvenoj organizaciji ili UNICEF-u, kada su se suprotstavljale nauku Katoličke Crkve.

Još 1996 godine Vatikan je objavio kako ” ne može ponuditi nikakvu simboličku naknadu UNICEF-u “- koja predstavlja Internacionalnu zakladu ujedinjenih naroda za djecu.

Tadašnji nadbiskup Renato Martino izjavio je da postoje ” dokazi o uključenosti UNICEF-a u provođenje radnji koje imaju za cilj promicanje abortusa te rasparčavanje i distribuciju raznih kontraceptiva.”

Međutim Lažni prorok Bergoglio osobno je hvalio na sva usta ujedinjene narode 2015 godine za vrijeme svog govora na generalnoj skupštini u NewYork-u:

“Hvale vrijedan internacionalni pravni okvir ujedinjenih naroda i svih njenih aktivnosti, kao malo koja druga organizacija, može biti zavjet sigurnosti i sretne budućnosti budućim generacijama.”

3 komentara

  1. Zvizdan

    bi li mogal dobit kakvu poveznicu na taj Jurkovičev govor ?

    zanima me izvoran dokument oli video gdi je izgovaral to

    zahvalivan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *