Vatikan izdao Pachamama kovanicu

Vatikanska kovnica izdala je 13. listopada ove godine kovanicu od 10 eura s likom „majke zemlje“ odnosno trudne žene koja se drži za trbuh na kojem su ucrtani kontinenti, a sa glave joj visi žito. Žena nosi pletenicu i neodoljivo podsjeća na bogohulni idol Pachamame koji je prije godinu dana obeščastio Baziliku svetog Petra i druge rimske crkve.

Kovanicu je dizajnirao Luigi Oldani za takozvani dan planete Zemlje. Nema pogrješke, radi se o još jednom prikazu idola plodnosti kojem poganski narodi prinose žrtve koje uključuju sotonistička ubijanja djece. Ovoga puta na novcu kojeg izdaje Država Vatikan.

Oldani, autor kovanice, govoreći o kovanici je rekao: „Plodna i plodonosna kao zemlja, plodna i plodonosna kao mlada djevojka“.

Naravno slika je seksualizirana, vulgarna i tako dizajnirana da se u njoj jasno vidi pohota i požuda kojoj robuju oni koji na taj način gledaju ženu, nema tu ni skromnosti, ni skrovitosti, ni čednosti. To je slika današnjeg Vatikana i onih koji njime upravljaju.

Dok nam je Majka Božja jasno rekla u Fatimi da su grijesi tijela ti koji najviše duša vode u pakao, lažni prorok Bergoglio govori upravo suprotno, da su to grijesi ispod pojasa koji nisu bitni.

On uči katolike da je puno bitnije da političarima klimaju glavom i sve potvrđuju, kao pravi komunistički pioniri, a što se tiče morala i vjere široko ti polje.

Da stvar bude još gora, Vatikan je povodom svjetskog dana migranata također izdao kovanicu na kojoj je prikazan Sveti Petar s ključevima Raja kako navodno prima ilegalne migrante.

Autor ove kovanice, Marco Ventura, o njoj kaže: „Sveti Petar, knez apostola, je širom otvorio ruke u znak dobrodošlice u ime Crkve svim onim migrantima i izbjeglicama koji svaki dan bježe od gladi, siromaštva i sukoba.“

Očito je da su u današnjem Vatikanu neki novi likovi i idoli preuzeli mjesto našeg Gospodina Isusa Krista.

Sjetimo se, na početku vladavine lažnoga proroka Bergoglija Vatikan je u listopadu 2013. prouzročio skandal jer su izdali kovanicu na kojoj su krivo napisali Isusovo ime, umjesto „Iesus“ napisali su „Lesus“.

Ta kovanica je izdana kako bi se obilježila prva godina vladavine lažnoga proroka. Poruka je jasna – a u kontekstu ovih posljednjih svetogrdnih kovanica još je jasnija.

Tko ima oči, vidi što se događa. One koji posljednjih sedam godina zabijaju glavu u pijesak ništa od ovoga ionako ne zanima.

No, katolici ne mogu ostati hladni na ove strahote.

Oni koji ostanu hladni na ovo, s vremenom će postati mrtvi. Oni koji budu slijedili lažnog proroka do kraja, idu u sigurnu vječnu paklenu smrt.

One Comment

  1. ivan

    1. Ni na jednoj kovanici nema jasnog znaka Kristova simbola ili križa.
    2. Na prvoj kovanici nije greška u slovu L, ona je namjerna i predstavlja Levijatan-a. A šta je Levijatan pogledajte na: https://hr.wikipedia.org/wiki/Levijatan.
    3. Na drugoj i trećoj kovanici na naličju je u sredini masonski simbol sunca (koje izžarava plamene jezike) stoji natpis IHS. IHS je monogram Isusova imena prema trima početnim slovima u grčkome IHΣ(OYΣ) = IES[US]. Obratite pažnju na detalj velikog centralnog čavla koji je po centru i vertikali probio (zakovao-prikovao-probojo) ovaj IHS. Dakle, jedini spomen na Isusa (IHS) na kovanicama je “ubijen”- “proboden” čavlom).
    4. Iskaz krivog nauka u “petrovoj” figuri sugerira Petra da je on glavni za ulazak u kraljevstvo božje, a ne Isus Krist ili pokajanje. Dakle, još jedan krivi nauk–lažno proroštvo kroz prikaz simbolima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *