Vatikan među prvima uvodi Covid putovnicu za sve, tako će biti i sa žigom zvjeri

Državni tajnik Vatikana Parolin donio je dekret od 28. rujna kojim se potvrđuje potreba za obveznom propusnicom za cijepljenje osoblja Rimske kurije, vanjskih suradnika i posjetitelja. Sa ovim Parolin nastavlja svoju politiku koju je već ranije trasirao u Kini. Predati vjernike antikristu, svugdje i u svim uvjetima.

Dakle, svima koji uđu u Vatikan potrebno je besplatno cijepljenje ili skupi negativni test na Covid-19 koji mora platiti zaposlenik.

U rijetkim slučajevima su moguća medicinska izuzeća, kako je to slučaj u državnim institucijama. Iznimke na vjerskoj osnovi se ne razmatraju, kako to nije slučaj u državnim institucijama.

Osoblje Vatikana bez propusnice Covid-19 ne smije ući na svoje radno mjesto i to će se smatrati neopravdanim odsustvom.

Ovo je još jedan dokaz da će Vatikan biti među prvima koji će tražiti od sviju žig zvjeri, kad dođe vrijeme.

Naravno da ovo sve ide po direkcijama lažnog proroka Bergoglija koje se nedavno rugao kardinalu Burkeu, jer se nije cijepio, a završio je poslije u bolnici zbog Covida, što god to bilo. Znamo da je Covid po pozitivnom PCR testu sve od šmrcanja, prehlade, gripe, sarsa, pa sve do raznih mutacija tih istih sars virusa, od kojih su neke globalisti 2019-te počeli zvati Covid.

Ovo znamo zbog toga što ne postoji znanstveni opis virusa Covid, niti je on ikad izoliran.

U međuvremenu je kardinal José Freire Falcão, umirovljeni nadbiskup Brasilije, preminuo 26. rujna od Covida-19 i bio je potpuno cijepljen kako prenose mediji.

Osim njega još dva kardinala su umrla od covida iako su bili potpuno cijepljeni. Potpuno cijepljeni kardinal Eusebio Scheid preminuo je u siječnju, a kardinal Jorge Urosa Savino je umro prošlog tjedna od Covid-19 iako je i on bio potpuno cijepljen. Iako je riječ o relativno starijim osobama, najvjerojatnije ih je ubilo upravo cjepivo.

Necijepljeni kardinal Burke je preživio.

Unatoč svim mogućim dokazima, u Crkvi su izgubili razum i slijepo slijede nelogične, neznanstvene i nemoralne naputke iz Vatikana.

Prorokovano je u Knjizi Istine, da će se jednom kad Vatikan sruši moralni zakon Crkve, na Crkvu spustiti takva tama, da će većina hijerarhije i vjernika prihvatiti sve što im se bude nudilo. Ljubav za sve, milosrđe za sve, smrtonosno cjepivo za sve …

Na žalost još jednom konstatiramo da Vatikan među prvima uvodi Covid putovnicu za sve, tako će biti i sa žigom zvjeri.