Vatikan objavio rat Gospinim ukazanjima: ‘Priče o Božjoj Kazni apsolutna su laž!’

Kako prenosi The Times, Vatikan pokreće velike istrage širom svijeta u nadi da će „razotkriti“ mnoga Gospina ukazanja. Za tu svrhu pri Papinskoj međunarodnoj marijanskoj akademiji (PAMI) osnovano je novo istražno povjerenstvo, koje je počelo s radom sredinom travnja. Cilj istražnog povjerenstva je pomoći naivnim vjernicima „koje se lako može prevariti“.

PAMI je inače staro Crkveno tijelo, koje je još 1946. godine osnovao hrvatski mariolog fra Karlo Balić. No, iz izjava današnjeg predsjednika PAMI-ja da se zaključiti da se ova akademija direktno uključila u veliki rat unutar Crkve i to na strani lažnoga proroka. Kako prenosi The Times, fra Stefano Cecchin, kojeg je Bergoglio 2017. postavio na čelo PAMI-ja tvrdi da se veliki broj Gospinih vidjelaca treba istražiti jer „šire konfuziju, promiču apokaliptične scenarije i čak upućuju optužbe protiv pape i Crkve.“

Prva mete ove operativne grupe su Gospin kip iz Trevignanoa i talijanska vidjelica Gisella Cardia. Daily Mail dalje prenosi kako su istražitelji utvrdili da krvave suze na kipu nisu ljudskog nego životinjskog podrijetla, te da su na taj način raskrinkali ovu vidjelicu. Pošto je spomenuti Gospin kip donesen iz Međugorja, mediji odmah vežu ovu priču i s međugorskim vidjeocima, te se stvara ozračje općeg obračuna s Gospinim ukazanjima, koje mnogi vežu i s Bergoglijevim neprijateljskim izjavama kada su u pitanju Gospina ukazanja.

Sestra Daniela del Gaudio, šefica vatikanske operativne grupe istražitelja kaže da Cardia nije jedini cilj ove skupine. Mediji odmah spominju sličan Gospin kip iz okolice Rima, odnosno mjesta Civitavecchia. I tu se radi o kipu donesenom iz Međugorja koji je tijekom 1990-ih plakao krvave suze. I mi smo 2020. ovo spominjali vezano za lokalnog svećenika koji je javno ekskomunicirao Jorgea Bergoglija kao heretika. Nadbiskup Vigano je u to doba podupro Gospino djelovanje u Civitavecchiji u kontekstu Treće fatimske tajne, navještenja plana za uništenje obitelji i svećeničke izdaje.

Svećenička izdaja tema je koja se ponavlja u mnogim Gospinim ukazanjima od La Salettea do Knjige Istine, a kako je danas jasno vidljiva izdaja u Vatikanu, logično je da im sada treba „dokaz“ kojim bi opovrgnuli autentičnost Gospinih poruka i tako pokušali prikriti svoju sramotu. Uz to, Gospa je na mnogim mjestima poput Fatime, zbog svega ovoga najavila Božju kaznu. No, čini se da se vatikanskim istražiteljima uopće ne sviđa ideja Božje kazne. Tako fra Stefano Cecchin kaže:

Želi li majka kazniti svoju djecu tako što im šalje bolest, smrt…? Nema šanse. Dakle, ukazanja koja govore o Božjoj kazni su potpuno lažna!

Sjetimo se da je u Fatimi Gospa rekla blaženoj Jacinti kako su „ratovi kazne za grijehe svijeta“, te da je za otklanjanje kazni zbog grijeha tražila posvetu Rusije njenom Bezgrješnom Srcu, što se nažalost nikada nije dogodilo. Upozorenje o skoroj Božjoj kazni još je očitije u La Saletteu, a isto je i u Gospinoj poruci u Akiti, ako samo navodimo mjesta ukazanja priznata od predstavnika Crkve.

Treba napomenuti da je Cecchin prošle godine u Međugorju bio prilično neutralan tvrdeći kako ne zna jesu li ukazanje istinita, ali da je bitno da se događaju obraćenja.

Tko će biti slijedeći cilj Cecchina i PAMI-jevih istražitelja? Čini se da će sve zavisiti od naredbi koje bude primao od bergolijanaca, odnosno meta koje mu oni odrede.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *