Vatikan ogorčen političarem koji traži pomoć Blažene Djevice Marije

Talijanski političar, Katolik, javno je nosio i ljubio krunicu za vrijeme političkog skupa koji se održao prošlog vikenda u Milanu.

Zamjenik premijera i ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini, učinio je nešto što niti jedan istaknuti političar na njegovom mjestu nikada nije učinio: posvetio je svoju zemlju, građane i sebe, Bezgrešnom Srcu Marijinu. 

Za vrijeme političkog skupa koji se održao na Piazza del Duomo u Milanu, Salvini se molio zaštitnicima Europe i to Sv. Benediktu, Brigiti, Katarini Sienskoj, Ćirilu i Metodu i Terezi od Križa.

Nakon molitve poljubio je svoju krunicu, pogledao u kip Blažene Djevice Marije na Milanskoj Katedrali i uzviknuo : 

“Povjeravam Italiju, svoj život i vaše živote Bezgrešnom Srcu Marijinu, koje će nas siguran sam, dovesti do pobjede.”

 

 

Salvini, koji je vođa stranke Talijanske Lige, vodio je skup koji je postao simbol otpora prema centraliziranoj kontroli Europske Unije i posebno slobodnoj imigraciji koju zagovaraju Vatikanske vođe uključujući Lažnog proroka.

 

Nakon toga postupka očekivano kreće lavina napada na Salvinija.

I jasno od koga, direktno od Vatikanskih poslušnika Lažnog proroka, kojem je Salvini samo još jedan rigidni katolik koji se ne uklapa u njihovu šemu Novog Poretka.

 

Evo tih uglednih napadača:

 

Isusovac Antonio Spadaro, urednik La Civilta Cattolica (usta lažnog proroka), koji se silno borio protiv postavljanja Križa u javnim zgradama.

Vatikanski tajnik, Kardinal Pietro Parolin koji je do grla upleten u zataškavanje zločina Kardinala McCarricka

Kardinal Angelo Bagnasco, kojeg je lažni prorok postavio na čelo Europske Biskupske konferencije 

Biskup Domenico Mogavero, predsjednik sudskog vijeća Talijanske biskupske konferencije, koji podupire uvođenje gay braka u Italiju

Enzo Bianchi, utjecajna figura u crkvi lažnog proroka, koji je izjavio kako Marija nije pravi uzor za žene u crkvi

 

Salvini pored njih doista izgleda kao svetac!

 

U isto vrijeme javlja se glas razuma u profesoru teologije C.C. Pecknoldu, koji otkriva glas Kardinala Roberta Saraha u Salvinijevim riječima. 

“Socijalna pitanja kao što je imigracija ili klimatske promjene ne mogu biti jednako važne ili važnije od Crkvenog poslanja i svrhe koje joj je Isus naredio – spas duša. Osim toga Salvini je citirao Kardinala Saraha u svom govoru, kao i Papu Ivana II i Benedikta XVI.” rekao je Pecknold.

 

Nekoliko Talijanskih listova prenijelo je vijest kako se lažni prorok nekoliko puta odbio sastati sa Salvinijem zbog njegovog protivljenja ilegalnoj imigraciji, dok se više puta rado sastajao sa raznim zagovarateljima abortusa i gay brakova, što se direktno protivi Crkvenom nauku.

 I na kraju poslušajmo Velikog Salvinija:

“Ja sam zadnji među dobrim Kršćanima, ali ponosan sam što uvijek nosim Krunicu u mom džepu.”

 

I mi smo vojska ostatka i ponosni smo što nosimo Pečat Živoga Boga i Medalju Spasenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *