Vatikanska Kongregacija za Edukaciju objavila skandalozni dokument o Rodnoj Ideologiji

I kao što je poznati pisac Orwell u svojoj noveli iz 1984 opisao vladu budućnosti, čija se ministarstva zovu suprotno od onoga što jesu; npr. ministarstvo Istine širi laži i propagandu, ministarstvo Ljubavi je sjedište brutalne tajne policije itd., 

tako i Katolička Crkva postaje Orwelijanska vlada pod diktaturom lažnog proroka Bergoglia.

Vatikanske Kongregacije i akademije zovu se suprotno od onoga što rade; npr. Kongregacija za Katoličku Edukaciju objavljuje dokument o Rodnoj Ideologiji.

Da, dobro ste čuli, Rodnoj Ideologiji.

Ovim dokumentom koji je zlonamjerno proračunat i preopširan, Kongregacija pokazuje da je sve samo ne zainteresirana za Katoličku edukaciju. 

Njene struje odvode ljude daleko od Katoličkog nauka, prema još jednoj koncesiji sa duhom ovog doba.

Jedinstvena osobina modernizma u koji tone Bergolijeva Crkva, jest da sve što je oduvijek i svuda poznato, nekako transformira u pitanja oko kojih bi trebalo dijalogizirati.

I mada su zdravom razumu razlike dva spola potpuno jasne, kao što piše u Stvaranju : “muško i žensko stvori ih”, ipak zahvaljujući upornom isticanju dijaloga i tolerancije, promišljanja i poštovanja prema svemu i svačemu, dolazimo do toga da edukacija ne znači više obrazovanje i učenje , nego “racionalni dijalog, izražavanje sebe, međusobni susreti i sudjelovanje.” 

Stoga obmanuti crkvenjaci (vjeroučitelji -laici i klerici), ne uče više djecu zakonima i istinama Katoličke vjere, naprotiv oni žele uključiti programe afektivnosti i seksualnosti u do jučer Katoličke škole.

Primijetit ćemo da oni žele “naučiti” djecu razumijevanju različitih pogleda na svijet, ali ih ne žele naučiti razumjeti koji je pogled ispravan i moralan, a koji kriv i nemoralan.

Pa tako sada djeca na vjeronauku uče i o Kuranu i o imenima Bogova Hinduizma i Budizma, kako bi upoznali različitosti.

Ali jedini cilj ovog dokumenta koji promovira tzv, “dijalog o stvarima koje su potpuno jasne, ali Lažnom proroku neprihvatljive”, jest prilagoditi Katoličku Crkvu današnjem svijetu, a ne proglašavati istinu Krista i čuvati Njegove Zapovijedi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *