Vatikanska nova knjiga grijeh sodome preimenovala u manjak gostoprimstva

Vatikan je objavio novu knjigu 16. prosinca prošle godine, pod nazivom “Što je čovjek? Smjer Biblijske Antropologije”, a koja bi trebala objasniti duhovno razumijevanje ljudske osobe.

Pontifikalna biblijska komisija pod čijim pokroviteljstvom je knjiga objavljena, navodi da je knjiga izričita želja lažnog proroka Bergoglia.

Knjiga se sastoji od četiri dijela, a u trećem dijelu knjige pod naslovom “Transgresivni putevi”, na desetak stranica obrađuje se tema homoseksualnosti.

Izvori potvrđuju da knjiga kroz opis Biblijskog grada Sodome, potpuno banalizira grijeh sodome, dok glavni razlog zbog kojeg je Bog kaznio Sodomu, navodi manjak gostoprimstva i netrpeljivost prema strancima.

Jedan teolog pročitavši knjigu je izjavio -“Hvala Bogu da ova stvar nije službeni Magisterijum!”

Ova skandalozna Knjiga bez srama kritizira Sveto Pismo, da je zastarjelo i isključivo usmjereno na heteroseksualne zajednice.

Citiramo izvadak iz knjige:

“Biblija kaže jako malo ili ništa o homoseksualnim odnosima, koji se ne bi trebali osuđivati i miješati sa drugim aberantnim seksualnim ponašanjem. Stoga čini se neophodnim ponovno proučiti dijelove Svetog Pisma u kojima se homoseksualnost navodi kao problem, a posebno one dijelove koji homoseksualnost odbijaju i kritiziraju.”

Dobro informirani izvor iz Rima rekao je: ” Ova knjiga je krajnja banalnost, što se vidi iz činjenice da se pokušava prilagoditi Biblijsko učenje prema rodnoj ideologiji naših dana, a očito danas svatko može zlostavljati Sveto Pismo.”

Drugi teolog izjavljuje:

“Ideja koju provlači ova Vatikanska knjiga, da su građani Sodome napali Lota i njegovu obitelj jer su mrzili migrante, a ne zbog perverzne požude i neprirodnih sklonosti Sodomaca, je smiješna. Očito je da su nezasitne perverzije, a ne manjak tolerancije prema drugima dovele do kazne Sodome.”

Očito je da lažni prorok Bergoglio sada nastoji poništiti grijeh homoseksualnosti, a u nekim biskupijama je već i uspio.

Kupujte i čuvajte starija izdanja Biblije jer Božja Riječ će uskoro biti promijenjena do neprepoznatljivosti.

One Comment

  1. Robert Ivanović

    Zna franjo da će biti teško sa hrvatskim pukom da svoju teologiju i
    egzegezu ne može prodati lako. On zna namirisati hrvatskog čovjeka da je tvrd orah i da se ne da prevariti. Iz dana u dan sve je jasnije za koga radi papa franjo i njegovi poslušnici. Od pamtivjeka se zna kad se kaže da je nešto Sodoma i Gomora na što se govori, o razvratnosti najgore vrste. Sad se nađu kvaziteolozi da tumače nešto što je jasno 1/1. Tumače jer im tako paše ili imaju naredbe da pišu nebuloze. MARANATA GOSPODINE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *