Velika sablazan: Transvestiti, sodomičari i izopačenici dobrodošli su u Međugorje!

Nismo se još oporavili od Bergoglijevog i Disneyevog filma o novim kršćanima – porno glumcima, tzv. transseksualcima, lezbijkama koje su nekad nosile habit, promicateljima ubijanja djece… a sada stiže šok iz Međugorja!

Jedan čitatelj javio nam je da se našao u Međugorju na Veliki ponedjeljak, 3. travnja. Sve se činilo normalnim dok nije otišao u muški wc, gdje ga je dočekala skupina plavuša u štiklama. On se zbunio, te je naivno pomislio da se radi o ženama koje su greškom ušle u muški wc, no onda je vidio da te spodobe uriniraju stojeći!

U šoku je umakao iz wc-a, a vani je shvatio da se radi o grupi transvestita i homoseksualaca, pošto su muškarci koji su bili prerušeni u žene bili zajedno s drugim muškarcima koji su nosili mušku odjeću.

Da stvar bude još gora uz njih sve je bio i svećenik, te je bilo očito da se radi o grupi koja je organizirano došla u Međugorje. Čitatelj pretpostavlja da se radi o talijanskoj grupi jer je baš u to doba bila služena sv. Misa na talijanskom jeziku.

To je dakle bilo prije skoro dva tjedna i nitko nije digao prašinu zbog toga. Nema reakcije. Zar je moguće da se nije našao ni jedan čestit fratar da upita kako mogu u Hram Božji uči javni i neobraćeni grješnici koji svojom pojavom skandaliziraju kršćanski puk. Ako na vratima međugorske crkve stoji pravilo da ne smiju ulaziti neprikladno obučene osobe – zar su transvestiti prikladno obučeni za crkvu?

Eto tko su novi „hodočasnici“ u Međugorje. I to se dopušta, te se tako skrnavi međugorski Božji Hram. To je Bergoglijeva „nova crkva“ koja otvara vrata „onim s periferije“, što će reći: pustite u Hram Božji izopačenike i sodomičare, a istjerajte „krute“ katolike koji se drže Crkvenog Nauka koji je „u pelenama“ i tradicionalne katolike koji slave vjekovnu Latinsku Misu kako se slavila stoljećima.

Pišemo ovo na dan odreknuća kardinala Bozanića, čak godinu dana prije nego što je napunio 75 godina (a i to pravilo uvedeno je za vladavine masonskog kardinala S. Baggia). Što očekivati od Bergoglijevog pulena na mjestu zagrebačkog nadbiskupa? Novu crkvu sodomije i izopačenosti?

Vidjet ćemo, no i prije nego je preuzeo vlast bestidnost se kao kuga širi Međugorjem, a pastiri šute i puštaju da se ovi vukovi uvlače među stado. Je li to novo normalno Bergoglijeve anticrkve? Gdje je nestala čestitost naših fratara, gdje hrabrost?

Gospe Blažena, prikaži pred Trojstvenim ovu našu bijedu i vapaj u pomoć da nam pošalje svetih svećenika, molimo te!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *