Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena online konferencija

Dragi prijatelji u našem Gospodinu Isusu Kristu, sretan vam i blagoslovljen Uskrs.

Srdačno vas pozivamo na vrlo važan događaj: “Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena online konferenciju”.

Katolička Crkva je usred velike krize. Zapravo, mnogi komentatori u katoličkim medijima već kažu da je Crkva možda već usred de facto raskola. S jedne strane imate visokorangirane liberalne prelate koji se zalažu za velike promjene u Crkvi: istospolne zajednice, zajedničko življenje bez sakramenta braka, kontracepcija, tolerancija prema pobačaju i mnoge druge. S druge strane, imate vjerne kardinale i biskupe koji se bore da sačuvaju Istinsko tradicionalno učenje Katoličke Crkve.

Živimo usred Velikog Otpadništva Kraja Vremena, predviđenog tako davno. Živimo u razdoblju masovnog gubitka Istinske vjere, neposredno prije Drugog Dolaska našega Gospodina.

Na ovoj trodnevnoj online konferenciji opširno ćemo pokriti ovo prorečeno Veliko Otpadništvo u posljednjim vremenima. Ovo će biti trodnevna online konferencija koja će se održati sljedećih datuma:

  1. dan: 10. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu
  2. dan: 11. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu
  3. dan: 17. travnja, 15-16:30 sati po zagrebačkom vremenu

Prvi dan će pokrivat proročanstva raznih svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu. Osobito ćemo dublje pogledati proročanstva o Velikom Otpadništvu temeljena na Porukama Svetog Trojstva u Knjizi Istine.

Drugi dan će opširno pokriti glavne promjene koje su se već dogodile (i još uvijek se događaju) u Katoličkoj Crkvi. Ove promjene u Crkvi koje se događaju pred našim očima ispunjenje su različitih proročanstava danih u Knjizi Istine s nevjerojatnim detaljima.

Treći dan dat će nam praktične savjete o tome kako se možemo pripremiti za nove promjene u Crkvi i kako možemo ostati u Istini našega Gospodina Isusa Krista.

Ova će globalna online konferencija biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prijevod uživo na razne jezike, naime: španjolski, francuski, nizozemski, korejski, talijanski, mađarski, poljski i hrvatski.

Možete se registrirati ovdje (molimo vas da se registrirate za svaki dan):

  1. dan: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April10
  2. dan: http://bit.ly/Great-Apostasy-Online-Conference-April11

Prijava za 3. dan slijedi naknadno. Nakon što se registrirate, primit ćete obavijest e-poštom od “Jesus to Mankind Global” kojom se potvrđuje vaša registracija. Ovu potvrdu registracije čuvajte za referencu. Možete se pridružiti događaju slijedeći upute u e-pošti.

Slobodno promovirajte ovaj događaj svima koje poznajete dijeljenjem gornjih linkova za registraciju.