Vigano: Treća Fatimska tajna još nije u cijelosti objavljena

U nevjerojatnom novom intervjuu Nadbiskup Vigano, bivši papinski nuncij u Washingtonu i prelat koji je javno optužio Lažnog proroka Bergoglia za zataškavanje zločina Theodora McCarrick-a, sada je još jednom objavio ono u što su mnogi vjernici dugo sumnjali, a to je cjeloviti sadržaj Treće Fatimske Tajne.

Njegova izjava naišla je na veliki interes mnogih listova u Italiji kao što su Corrispondenza Romana i Stilum Curae.

U ovom intervjuu za Portugalsku web stranicu Dies Irae, nadbiskup Vigano svjedoči:

“Treći dio poruka Naše Gospe koje je povjerila pastirima u Fatimi, tako da ih proslijede Svetom Ocu, ostaju tajna sve do danas! “

1917 godine, Naša Gospa se nekoliko puta ukazala trima pastirskoj deci – od kojih su dvoje sada kanonizirani- i otkrila im jednu tajnu koja sadrži tri dijela. Prvi i drugi dio te tajne objavljen je javnosti.

Treći dio Tajne – često nazivan i Treća Tajna – trebao se dati Papi, od kojeg je naša Gospa tražila da je otkrije cijelom svijetu i to ne kasnije od 1960 godine.

Prva i druga Tajna pokazale su viziju pakla, širenje zabluda iz Rusije, potrebu za pokajanjem i da se Rusija posveti Bezgrešnom Srcu Marijinom.

Treći dio Tajne, koji je objavljen, pokazivao je Papu koji je ubijen na brdu, zajedno sa klericima i laicima.

“Naša Gospa je tražila da se Tajna otkrije u 1960 godini, ali Ivan XXIII tadašnji papa, dao je umjesto toga izjavu u kojoj je rekao: “ne želim preuzeti odgovornost za istinitost izjave tri mala pastira kojima se prema njihovim riječima objavila Djevica Marija.” rekao je Vigano.

“Sa odbijanjem poruke Nebeske Kraljice, započelo je zataškavanje, evidentno zbog samog sadržaja Trećeg dijela Tajne, koja je govorila o užasnoj uroti njenih neprijatelja protiv Kristove Crkve.” dodao je nadbiskup Vigano.

“Sve do prije nekoliko godina nitko ne bi vjerovao da bi se itko usudio utišati Djevicu Mariju, ali zadnjih godina vidimo ne samo to nego i pokušaje da se cenzurira i samo Evanđelje, koje je Riječ Njenog Božanskog Sina.” rekao je Vigano.

 

Vigano izjavljuje da je Vatikan prilikom službenog objavljivanja Treće Tajne 2000 godine, objavio nepotpunu verziju:

“2000 godine, za vrijeme pontifikata Ivana Pavla II, njegov generalni tajnik – Kardinal Sodano – prezentirao je Treću Tajnu i to njegovu verziju, koja je svima i toliko očito bila nepotpuna. I nije iznenađenje da je novi generalni tajnik- Kardinal Bertone, pokušao skrenuti pažnju sa Treće Tajne, kako riječi Blažene Djevice Marije nemaju nikakve veze sa krizom unutar crkve, zbog modernista i masona”

Nadbiskup Vigano dao je ovu izjavu, nakon što je poznati Talijanski novinar Antonio Socci otkrio zlobno i urotničko ponašanje Kardinala Bertonea u svezi Treće Fatimaske Tajne.

Antonio Socci objavio je knjigu naslova Četvrta Tajna Fatime, u kojoj tvrdi da Vatikan nije objavio cjelovitu Treću Tajnu koju je Gospa dala pastirskoj djeci. Prema njegovim istraživanjima Vatikan je samo objavio jedan dio ove tajne.

Nadbiskup Vigano, nastavlja dalje i kaže kako se niti posvećenje Rusije nije dogodilo prema zahtjevu Naše Gospe iz Fatime:

“Ne zaboravimo kako su Papa i svi biskupi ignorirali poziv naše Gospe da se posveti Rusija Njenom Bezgrešnom Srcu, kao uvjet da se porazi komunizam i ateistični materijalizam: posvetiti ne “Svijet” nego “Rusiju”.

Da li je to bilo tako teško učiniti? Očito da jeste za one koji ne vjeruju u natprirodno.” zaključo je Vigano.

I umjesto da slijede Nebeski zahtijev, Vatikan je odlučio zauzeti pomirbeni pristup sa Sovjetskim Režimom, ne shvaćajući da bez Boga nema mira.

“Danas sa predsjednikom Ruske Konfederacije, koji je bez sumnje kršćanin (Vladimir Putin), zahtjev Djevice Marije mogao bi se bez problema izvršiti i na taj način spriječiti daljnje nesreće za Crkvu i Svijet.” dodao je Vigano.

Njemački Kardinal Paul Josef Cordes, potvrdio je činjenicu da Papa Ivan Pavao II nije eksplicitno spomenuo ime “Rusija” kada je posvetio svijet Bezgrešnom Srcu Marijinom.

Cordes je tada izjavio, da Ivan Pavao II te 1984 godine, kada je kip Gospe Fatimske došao u Rim, ipak, nije spomenuo eksplicitno Rusiju, jer su Vatikanski diplomati tražili od njega da niti slučajno ne spominje ovu zemlju jer bi mogli nastati politički konflikti.

Nadbiskup Vigano zatim dodaje, da se upravo 1960 godine, kada je Gospa tražila otkrivanje Treće Fatimske Tajne, otpadništvo kojem sada svjedočimo počelo događati.

Osim toga i papa Benedikt XVI vidio je urotu koja klija unutar zidina Vatikana.

2010 godine, na svom povratku u Rim iz posjeta svetištu u Fatimi, Papa Benedikt XVI je rekao:

“Ne zaboravimo da napadi na Papu i Crkvu ne dolaze samo izvana, nego i iznutra, unutar same Crkve, od grijeha koji postoji unutar Crkve.”

“Ovo je nešto za što već odavno znamo, ali danas ga vidimo u doista užasavajućem obliku: da najveći progon Crkve ne dolazi od njenih neprijatelja izvana, nego se podiže od grijeha unutar same Crkve, i da Crkva stoga treba duboku pokoru, pročišćenje i pravdu.”

Zatim je dodao: “Jako bi smo pogriješili kada bi pomislili da je Fatimska proročka misija završena .”

Nadbiskup Vigano izjavio je slijedeće: “Prema interpretaciji Vatikana, Treća Fatimska Tajna treba se smatrati ispunjenom. Ali oni koji je čitaju pozorno vide da se otpadništvo Crkve, događa postupno i da sada dostiže nivo prepoznatljiv čak i sekularnim promatračima. Vidimo gotovo opsesivnu potrebu prema pitanjima koja je Crkva uvijek osuđivala, kao što je relativizam, religiozna indiferentnost, lažni ekumenizam, Maltuzijanska ekologija, homo-hereza i imigracija, utemeljena u Abu Dhabi deklaraciji, koja predstavlja ispunjenje 200 godišnjeg plana tajnih sekti za uništenjem Katoličke Crkve.”

Nadbiskup Vigano govori o tzv. “novoj Crkvi” koja se stvara zadnjih desetljeća, crkvi koja jednostavno nije više crkva Isusa Krista.

On posebno ističe masone i moderniste koji nastoje transformirati Kristovu Crkvu, zamjenjujući je sa nečim što ne dolazi od Boga.

“Cilj ove nove neo-Crkve, nije više dovesti ljude do Mesije, to više nije obraćenje i spasenje svih ljudi prije Drugog Isusovog dolaska, nego stvaranje Novog Svjetskog Poretka i jedinstvene Religije.”

 

Nadbiskup Vigano ističe kako mnogi biskupi i svećenici uopće nisu svjesni ovih užasnih stvarnosti:

“Ono što zovete utopija, zapravo je distopija i predstavlja realizaciju masonskog plana za Antikristov advent. Uvjeren sam da većina moje braće i gotovo svi vjernici i svećenici nisu svjesni ovog paklenog plana uopće i da nedavni događaji otvaraju oči mnogima.”

One Comment

 1. Đuro

  U tzv. ‘plavoj knjizi’ Blažena Djevica Marija pojašnjava svećenicima, njenim predragim sinovima, kako je naslov knjige don Gobia, na stranici 485 : “Moja treća tajna, koju sam otkrila ovdje djeci kojoj sam se ukazivala, a koja vam do sada nije još otkrivena, bit će vam otkrivena samim tijekom događaja”.
  U Knjizi Istine BDM također objašnjava, ali detaljnije 3. fatimsku tajnu : 853. MAJKA SPASENJA: POSLJEDNJA FATIMSKA TAJNA NIJE BILA OTKRIVENA, TAKO JE ZASTRAŠUJUĆA BILA

  Ponedjeljak, 22. srpnja 2013., 20:17h

  Moje dijete, prijevaru, s kojom će se svijet suočiti, biti će tako teško raspoznati, da će jedino oni koji se predaju Bogu i potpuno se ufaju u Moga Sina, moći izdržati kušnje koje tek dolaze.

  Ja sam svijetu dala proročanstva 1917., ali posljednja Fatimska tajna nije bila otkrivena, tako je zastrašujuća bila za one unutar Katoličke Crkve.

  Posljednja Fatimska tajna i dalje ostaje nepoznata Božjoj djeci, iako vam je dio nje otkriven 26. siječnja 2012. Vrlo malo njih unutar Crkve su upućeni u to. Sada, slijedeći dio posljednje Fatimske tajne mora biti otkriven, kako bih Ja mogla upozoriti čovječanstvo na posljedice zanemarivanja Moga posredovanja da pomognem spasiti duše.

  Crkvu su zarazili, iznutra, neprijatelji Božji. Oni – a ima dvadeset njih koji nadziru iznutra – izveli su najveću prijevaru. Oni su izabrali čovjeka, koji nije od Boga, dok je Sveti Otac, kojemu je odobrena Petrova Kruna, pažljivo uklonjen.

  Pojedinosti, koje sam Ja otkrila, jesu da će biti dva čovjeka koja će nositi Petrovu Krunu u posljednjim vremenima. Jedan će patiti zbog laži koje su stvorene da naude njegovu ugledu i koje će ga učiniti stvarnim zatvorenikom. Drugi koji će biti izabran izazvati će uništenje, ne samo Katoličke Crkve, već svih Crkava koje štuju Moga Oca i koje prihvaćaju Učenja Moga Sina, Isusa Krista, Spasitelja Svijeta.

  Može biti samo jedna glava Crkve na Zemlji, kojega je ovlastio Moj Sin, koji mora ostati Papa do svoje smrti. Bilo tko drugi, koji tvrdi da sjedi na Petrovoj Stolici, jest uljez. Ova prijevara ima jednu svrhu, da izruči duše Luciferu i malo je vremena za takve duše, koje neće biti ništa mudrije, da budu spašene.

  Djeco, vi morate jedino pripaziti na jedno upozorenje, sada. Ne zastranjujte od Učenja Moga Sina. Propitkujte svako novo naučavanje, koje vam može biti predstavljeno i koje izjavljuje da dolazi od Crkve Moga Sina na Zemlji. Istina je jednostavna. Ona se nikada ne mijenja. Naslijeđe Moga Sina je vrlo jasno. Nemojte dopustiti nikome da zamagli vašu prosudbu.

  Uskoro će Fatimska proročanstva imati smisla. Sve se sada događa pred nevjernim svijetom ali, nažalost, vrlo malo će ih shvatiti dok ne bude prekasno. Molite, molite, molite Moju Presvetu Krunicu što je češće moguće, svakoga dana, zato da bi ublažili učinak zla koje vas okružuje.

  Vaša ljubljena Majka

  Majka Spasenja

  O toj temi je govorio i Sveti Franjo iz Asiza u svome Proročanstvu. Proročanstvo svetog Franje Asiškog u kojem on najavljuje u najmanju ruku, teška vremena za crkvu i svete, izvadak je iz molitvenika “Serafsko cviSveti Franjo Asiški neposredno prije smrti upozorio je okupljenu braću na dolazeće nevolje i rekao:

  „Braćo, radite hrabro, budite jaki i pouzdajte se u Gospodina. Predstoje vremena velikih tjeskoba i nevolja u kojima će uzeti maha previranja i opasnosti svjetovnog i duhovnog karaktera, ljubav mnogih će popustiti, a pokvarenost i zlo prijeći će svaku mjeru.jeće” od 23. 06. 1959. godine, kojeg je priredio otac Dionizije Andrašec, franjevac. Moć demona će se očitovati više no obično. Neoskrvnjena čistoća našeg Reda, kao i ostalih redova, tako će se izopačiti da će samo mali broj kršćana slijediti čistim srcem i potpunom ljubavi pravog Papu i Rimokatoličku Crkvu.

  U trenutku kada nevolje dosegnu vrhunac, bit će proglašen papom onaj koji neće biti izabran kanonskim putem i trudit će se da mnoge na lukav način zatruje smrtnosnim otrovom svih zabluda.

  Zatim će se zlo umnožiti, naš će se Red raspasti, mnogi ostali redovi će potpuno nestati jer se toj zabludi neće moći suprotstaviti, nego će je prihvatiti. Bit će tako različitih mišljenja i podvojenosti u narodu, među redovnicima i u kleru da će čak i odabrani biti dovedeni u zabludu (kad bi to uopće bilo moguće), ako te dane ne prikrate anđeoskom riječju, ako ih u tom previranju ne bude vodilo neizmjerno Božje milosrđe.

  Neki će tada snažno osporavati naša pravila i naš način života. Neizmjerni će biti pokušaji da nas se slomi. Oni koji se tada spase, primit će krunu Života. Jao onima koji svoju nadu polažu samo u to što su redovnici, koji su mlaki te se trajno ne suprotstavljaju napastima, koji će pristupiti ispitu izabranih.

  Oni koji ostanu postojani u žaru duha iz ljubavi i u maru za istinsku pobožnost, pretrpjet će progone i nepravdu kao neposlušni i raskolnici. Njihovi će progonitelji, gonjeni zlim dusima, tvrditi da zbog neposluha prema Redu takve pokvarene ljude treba ubiti i uništiti.

  Gospodin će tada biti utočište patnika i spasit će one koji se u Njega uzdaju. Da postanu jednaki (svetima), odlučili su raditi savjesno i vječni Život zaslužiti smrću, slušati Boga više nego čovjeka; neće se bojati smrti jer nisu htjeli prihvatiti laž i nevjernost. Za mnoge će propovjednike Istina tada biti mrtva, a za neke od njih zgažena i zanijekana. Svetost životne promjene će, kod takvih koji će je izvanjski, priznati biti smiješna, jer će im Isus Krist poslati zatirača, a ne dostojnog pastira.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *