Vodeći katolički komentator: Vatikan priprema svijet za dolazak antikrista

Katolički komentator Patrick Coffin razgovarao je s John-Henry Westenom, urednikom Lifesitenews-a, kojeg slobodno možemo nazvati svjetionikom katoličke misli na internetu u ovo mračno doba posljednjih vremena.

Coffin je govoreći o općem cijepljenju koje on naziva eksperimentalna genska terapija rekao kako Bergoglio priprema put antikristu:

Mislim da je ovo što sada proživljavamo ono što bih nazvao prvom generalnom probom za antikrista.

Sva ova zbrka koja dolazi iz Rima rana je priprema za uspon antikrista. Mislim da svjedočimo određenom globalnom pripremanju terena.

Coffin kaže: „mislim da je ovo što se sada događa u Rimu još snažnije jer ima izvanjski izgled vjerske autentičnosti,“ te nastavlja „a s druge strane ima zmijski jezik.“

I Coffin i Westen prekaljeni su borci slobode govora, te su kao takvi redovito na udaru globalnih tehnoloških cenzora koje kontrolira zla skupina. Youtube, Twitter i drugi mediji puno su puta zabranjivali objave Lifesitenewsa, a Youtube je skidao Coffina sa svojih stranica. No, Bog sve vidi i sve zna, a na skorašnjem Sudu svatko će dobiti po svojim zaslugama.

Coffin jer organizator online konferencije „Istina iznad straha“ na kojoj će se 30. travnja i 1. svibnja govoriti o ovoj plandemiji i njenom korištenju od strane strane sila zla da porobe duše. Na konferenciji će govoriti katolički prelati koje sotona nije uspio zastrašiti, poput nadbiskupa Viganoa i biskupa Athanasiusa Schneidera, kao i Robert F. Kennedy Jr., veteran u borbi s mengelovskim planovima genocidnih cijepljenja.