Zamolba za pomoć HKZ-u

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi čitatelji,

Ovo je prvi put u našoj povijesti da vam pišemo na ovakav način sa zamolbom za pomoć.

HKZ je osnovan 2016. godine te smo od tada objavili preko 1700 članaka, sa ostvarenih preko 1 100 000 pregleda.

Svaki dan imamo minimalno 1000 pregleda, što je izvrsno sa obzirom na tematiku o kojoj pišemo.

Naša Misija je približiti ljudima kroz realne događaje Drugi Dolazak našega Gospodina Isusa Krista, kako je opisan, i kako se ostvaruje kroz Knjigu Istine.

Sama činjenica da imamo na našim stranicama realno 1000 ljudi koji se potencijalno i preko noći mogu pretvoriti u vojnike Vojske Ostatka je jako velika i veličanstvena.

Ako je Napoleon svojedobno mislio da može sa 100 000 Hrvata osvojiti svijet, zamislite što bi sve naš Kralj Isus Krist mogao napraviti sa 1000 Hrvata vojnika Vojske Ostatka u smislu spasenja svijeta i duša.

Mi vjerujemo kako vrijeme ide da će se broj naših čitatelja povećavati, kao i broj vojnika Vojske Ostatka. Ne zaboravite da će Vojska Ostatka u danima Grozote Pustoši biti jedina sila kojoj će se narod moći uteći protiv lažnog proroka i Antikrista.

Naš rad na ovim stranicama je volonterski, jedini naš donator je prijateljska kompanija koja nam godišnje plaća domenu, hosting, zaštitu protiv hakera i ostale troškove, koji nam omogućuju da su naše stranice čiste bez neželjenih često poganskih reklama koje ćete naći na mnogim, pa čak i katoličkim stranicama.

Kako ste primijetili prije nekog vremena mi smo uklonili slike koje su redovno pratile svaki naš članak, a bile su vezane za temu članka. To smo učinili jer je kompanija koja nam je jedini donator dobila pismo od odvjetnika iz Njemačke koji traži odštetu zbog povrede autorskih prava, odnosno jedne fotografije Vatikana koja je objavljena na ovim stranicama, a koja je u vlasništvu fotografa iz SAD-a, kojega zastupa ovaj odvjetnik iz Njemačke.

Mi smo stvar provjerili i ovo nije nikakva prijevara, nego ozbiljna stvar i najveća ironija u svemu tome je što oni tuže nas katolike zbog objave jedne fotografije Vatikana, koja po ničemu laičkim okom gledano, nije posebna u odnosu na mnoštvo drugih sličnih fotografija.

Jedina razlika je što je zaštićena autorskim pravima.

Mi smo tada momentalno odlučili nastaviti naš rad bez slika uz rizik smanjenja čitanosti, međutim Bogu hvala nama se čitanost od tada povećala.

Također Providnost je dala odvjetnika koji nam je volonterski pomogao u prvim kontaktima sa spomenutim odvjetnikom iz Njemačke, i sve je završilo sa nagodbom prije tužbe.

Oni od vas koji nas rado čitate i bitno vam je da i dalje funkcioniramo, a u mogućnosti ste da nam pomognete da isplatimo ovom odvjetniku iz Njemačke to što od nas traži, sada ste na potezu.

Molimo vas javite nam se na mail hkzavjet@protonmail.com da vam pošaljemo detaljne informacije.