Zašto bi trebali isključivo čekati Drugu Pedesetnicu da se zapalimo i ojačamo, kad Duh Presveti već djeluje

Zadnjih par dana nije bilo objava, jer se previše toga događa u Crkvi i vijesti nisu dobre, tako da sam odlučio više vremena provesti čitajući dobru duhovnu literaturu i na druge načine se spremati za sve što nas čeka u velikoj nevolji koja nam kuca na vrata.

S druge strane htio sam pustiti zadnje članke o Stepincu da sjednu kako treba i neočekivano, on je držao cijelih ovih par dana iznad prosječnu posjećenost stranice, što je jako zanimljivo, jer je dosadašnje iskustvo takvo da kad se nekoliko dana ništa ne objavljuje, broj posjeta se dobrano smanji.

Ovih dana su i suradnici HKZ-a utihnuli, sve do danas.

Tako ćemo sada objaviti pismo koje smo dobili mailom iz Italije. Admin

 

 

„Htjela bih spomenuti da sam dobila novine da pročitam jedan zanimljiv i vrijedni članak, a novine imaju naslov: Hrvatski Tjednik…

Realan je i pravedan članak o Crkvi i to me posebno začuđuje jer u Hrvatskoj je totalna cenzura vijesti o negativnim događanjima u Crkvi i rijetko tko piše o otpadništvu Crkve i Franjinom otpadništvu, o argentinskom marksistu i krivovjercu, o masoneriji koja je zauzela Petrovo Prijestolje…

U Italiji ima svećenika koji otvoreno govore i upozoravaju o zabludama i pomutnji u Crkvi, o tminama. Znam da je Italija s obzirom na Hrvatsku daleko veća i da su šanse veće da se nađe dobar svećenik koji brani istinsku Katoličku Crkvu i Riječ Božju. 

Ne prihvaćam baš olako kad mi kažu da kod nas ima svećenika koji vide, ali, ali, ali… šute i boje se da ih se ne makne i progoni, ekskomunicira…dovede pred lomaču…itd. Znam da kad siđe Duh Ognjeni da neće biti više straha ni šutnje, ni drhtanja pred progonom i pred mogućnosti da budeš ekskomuniciran.

Naime, htjela bih reći da ako tako postupaju, znači da nisu još zapaljeni Božanskim Ognjem ni Prve Pedesetnice.

Međutim, nadam se da će to biti i ostvariti se silaskom Svetog Ognja Druge Pedesetnice. Da su uistinu zapaljeni, ne bi se bojali nikoga a najmanje đavla koji im priječi zbog straha i slabosti da svjedoče za istinu i Sveto Evanđelje, za Riječ Boga Živoga.

Bili bi lavovi i orijaši, spremni na mučeništvo.

Zašto bi trebali isključivo čekati Drugu Pedesetnicu da se zapalimo i ojačamo, kad Duh Presveti već djeluje, živi u nama i s nama, vodi nas i prosvjetljuje, obnavlja i posvećuje, ali pitanje je, je li Ga ustrajno tražimo i hoćemo li da nas preobrazi?

Potražimo utjehu u Svetom Evanđelju i pročitajmo kako je pisano i kako se to dogodilo s Apostolima.

Upravo slično ponašanje kao današnji svećenici, dok nije sišao Duh Oca i svih ih zapalio – Prva Pedesetnica!

Nadam se po porukama Majke Nebeske i katoličkih proroka da Druga Pedesetnica koja silazi da zapali Istim Živim Ognjem Crkvu i svih nas, ustvari, mnoge, učini čudesa i znamenja.

I ovaj put će opet biti mnogi, a ne svi.

Ne, neće tada biti više nikakvih doktrinarnih kaosa ni zabluda niti će se ponoviti iste grješke i promjene Isusovih Riječi ( kao kod Pretvorbe), niti će se vjernicima prati uši sa nekakvim hladnim tuševima suvremenih “dogma” Koncila Vaticano II.

 

Tako vam želim napisati neke rečenice u ovom članku a piše Ivica Marijačić:

 

“Krist nije napustio katolike, ali čini se da jesu papa i biskupi.”

 

Stotine mrtvih i ranjenih katolika, požari u katedralama, teroristički upadi na Svete Mise, Papa Franjo to spomene u jednoj rečenici formalne osude, a hrvatski biskupi ni slova o tomu.

 

.. O pokolju kršćana u Šri Lanki i riječima “pape” Franje: 

“Bilo je to tako malo, tako formalno i tako reda radi u odnosu na veličinu tragedije i posebno u odnosu na činjenicu da dobar broj ubijenih pripada njegovoj, Katoličkoj Crkvi i da katoličanstvo proživljava pravu agoniju. A posebno i zbog nerazmjera kojim aktualni Papa govori o emigrantima, od kojih napadi i dolaze, s kojima se solidarizirao na svakoj postaji Križnog puta.”

 

S jedne strane, učenje papa, biskupa i kardinala u stilu “ex catedra”, a s druge strašna zbilja progonjenoga katolicizma.

Koliko se moglo pročitati i čuti, ni papa, ni zagrebački kardinal, ali ni ostali biskupi, nisu gotovo ni spomenuli te progone i stradanja svojih vjernika i napade na bogomolje. Jesu li oni izgubili kontakt sa stvarnošću?

Ne znamo, ali opći je dojam da danas katolike ni u svijetu ni u Hrvatskoj nitko zapravo i ne štiti, a gotovo najmanje oni od kojih bi se to prvo moglo očekivati, oni koji su postavljeni kao njihovi duhovni pastiri.

Papa Franjo kao da se brine više o svim društvenim skupinama, kultovima, religijama, pokretima, trendovima, orijentacijama, migrantima, homoseksualcima, nego o katolicima.

Posebno je čudovišan njegov odnos prema hrvatskim katolicima koji se najsnažnije manifestira u dvije više no žalosne i dramatične činjenice.

Prva je da je papa Franjo Srpskoj pravoslavnoj crkvi dopustio odlučivati o svetosti kardinala Stepinca.”

 

Čini se da Crkva prolazi neviđenu neviđenu krizu identiteta otkad je u Vatikanu aktualni papa koji je, kao južnoamerički predstavnik, marksistički orijentiran jer su dolje mnogi u marksizmu vidjeli spas od svojih diktatorskih režima, zaboravljajući da je takav stav u ostatku svijeta jednostavno neprihvatljiv jer su komunizam i marksizam zločinačke ideologije po sebi i po praksi.

Djelomični preslik njegove otupjelosti, vidjeli smo u nastupima kardinala Božanića nedavno pred katedralom u susretu s drugim zajednicama i u nastupu msgr. Hranića.

To su bili nastupi u kojima su reciklirali jugokomunističke laži i klevete na račun vlastita naroda i vjernika.”

Krist doista nije napustio vjernike, ali čini se da jesu papa Franjo, kardinal Bozanić i mnogi drugi u toj hijerarhiji.” „

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *