Zašto Melinda Gates nosi križ naopako

Zašto biste na emisiji Today nosili naopaki križ na ogrlici, a istodobno svima govorili o “cjepivu” koje će morati uzeti i kako će biti praćeni, iako ljudi znaju da protiv virusa koji je obična gripa NE trebaju biti cijepljeni i da u biti ne možete imati cjepivo protiv virusa Corone jer jako brzo mutira.

Zato jer se radi o žigu Zvjeri, a stvar s cjepivom samo je detaljno isplanirana priča s naslovnice.

Melinda Gates govori o “liderstvu:

“Iznenađena sam što smo izgubili toliko vremena. Da nismo imali vodstvo na državnoj razini da imamo testove na pravi način, zaštitnu opremu na pravi način, praćenje na pravi način … ”  (@TODAYshow) 8. 5. 2020.

Sotonisti u određenom trenutku imaju poriv javno pokazati svoju mržnju prema Kristu i Njegovom stvorenju, a mi imamo pravo to prokazati.

Samo kako to objasniti nekim biskupima Katoličke crkve koji ovu gospođu vide kao velikog dobrotvora i humanistu i kao pravu osobu od koje možemo sa povjerenjem uzeti cjepivo.

Oni ne žele vidjeti ili ne mogu vidjeti. Nisu slušali Majku Božju, nisu poslušali Fatimsku Poruku, zato im je dano da slušaju Melindu.

Molimo za njih da im se otvore oči prije nego izgube duše u paklu, gdje će završiti naopaki križevi i oni koji ih budu tvrdoglavo nosili, odbijajući do kraja i na kraju jedinog Kralja Isusa Krista.

Molimo i za Melindu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *