Zazivanje Pachamamme na Vatikanskom Božićnom koncertu

I upravo kada smo mislili da je Lažni prorok Bergoglio sa njemu vjernim kardinalima shvatio poruku, koju mu Katolički vjernici diljem svijeta poručuju, iznova se događa hereza idolatrije poganske božice Pachamammae, ovaj puta na Božićnom koncertu.

Naime, na Vatikanskom Božićnom koncertu, kojega sponzorira Kongregacija Svete Stolice za Katoličku Edukaciju, kardinali lažnog proroka Bergoglia iskoristili su priliku pred cijelim svijetom pokazati kako se treba ispravno slaviti pogansko božanstvo Pachamamma (Majka Zemlja).

Pred 5000 uzvanika koji su bili na koncertu i oko dva milijuna gledatelja koji su gledali preko tv ekrana, domorodačka žena obučena u tradicionalnu haljinu svog plemena, zatražila je od audijencije da prekriže ruke preko svojih prsa, kako bi osjetili duh i srce Majke Zemlje.

Žena se obratila riječima:

“Za domorodački narod, Majka Zemlja, Hicha Gueia, predstavlja sve. Ona je Majka koja nam daje hranu, svetu vodu, ljekovite biljke, a ono što mi nudimo zauzvrat je iskazivanje počasti njoj, posteljicom i prvim čuperkom kojeg odrežemo. Za nas, Majka Zemlja je temelj, naša veza s njom je konstantna, kao što osjećamo puls, kao što osjećamo srce. U tišini osjetite Duh, Duh koji vam daje da da čujete poruku Majke Zemlje.”

Kardinali i biskupi koji su sjedili u prvim redovima, odgovorili su entuzijastično, križajući ruke preko svojih prsa, slušajući opčinjeno obred zazivanja Pachamamme.

Njima su se pridružili i svećenici prisutni na koncertu, kao i ostali gosti.

 

Ovaj kontroverzni akt javnog idolopoklonstva, završio je riječima svećenika voditelja, koji je rekao da ga je ovo zazivanje Pachamamme, podsjetilo na sliku gorućeg grma iz Biblije, kada je Bog zapovjedio Mojsiju da skine obuću jer se nalazi na svetom mjestu ispred Boga.

Talijanski novinar i Vatikanski ekspert Marco Tossati komentirao je ovaj koncert riječima:

“Na noć rođenja Isusa Krista, vidjeli smo Indijansku ženu kako uči kardinale, biskupe i čitavu audijenciju na koncertu i preko tv ekrana, ispravno izvesti ritual zazivanja Pachamamme. Domorotkinja je naučila biskupe kako da čuju poruke Duha Majke Zemlje, i to na sam Božić.”

“Da li su tradicionalni Katolici ipak pre rigidni što kritiziraju papu Franju?” pita se ironično Tossati.

Zbog autorskih prava ne smijemo objaviti video, ali video možete pogledati OVDJE.

3 komentara

  1. Ivana

    Sada već zemlja vraća. Požari u Australiji. Gospodnja je zemlja i sve na njoj. Zazivanje i molitva poganoskom idolu pacemami od strane katolika još će gore pogoršati stvari. Čeka nas grozota pustosi i tjeskoba naroda. Po svojoj pregorkoj muči i krizu smiluj nam se Gospodine.

  2. Robert Ivanović

    Ovo je sad sasvim jasno da je ovaj papa Franjo doveden od strane crkvenomasonerijske liberalne struje koji su u službi svjetskih iluminata sa ciljem uništenja apostolskog naučavanja i predaje crkvenih otaca. Prvi sv. FRANJO obnovio je crkvu, a ovaj drugi je ruši i guši.

  3. Ivan

    Rim je unisten, Bazilika sv Petra je oskvrnuta, ostalo je dino svetiste ispod oltara Bazilike… to nije jos taknuto i nece…Australija gori zato sto je uvela potpuni zakon o abortusu. Irska kada je uvela pobacaj dogodila joj se strasna tuča, nepogoda koju nepamte…Sve sto prkosi Bogu i Bozjem Zakonu gori i izgoriti ce…molimo za spas duša.Amen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *