Žig zvjeri je stigao

Knjiga Istine vam se može sviđati ili ne sviđati. Možete vjerovati ili ne vjerovati u ono što u njoj piše. No, ključna proročanstva iznesena u njoj se ostvaruju. Tko je prije samo sedam godina mogao pretpostaviti da će papa Benedikt abdicirati, događaj kakav se događa jednom u petsto ili više godina? Tko bi vjerovao da će na njegovo mjesto zasjesti čovjek, poput lažnoga proroka Bergoglija i uzrokovati takvu lavinu kaosa u Crkvi. Tko je mogao pretpostaviti da ćemo gledati kako se smjenjuju grupe uglednih profesora i prelata koji optužuju onog što sjedi na Petrovoj stolici za napuštanje Crkvenog učenja i za herezu? Tko je mogao pretpostaviti da će u Europi nastati takve podjele, sukobi, raspadi i invazija migranata, a tko da će četiri velike zvjeri apokalipse: Kina, Rusija, Amerika i Europa zaplesati u tonovima (za sada) hladnoga rata?

No, sve se ovo događa i polako odmotava pred našim očima. I druge stvari navještene lagano se uvlače u našu realnost. Jedna od najznačajnijih i najopasnijih svakako je žig zvjeri u formi čipiranja ljudi. Podsjetimo se, Biblija u Otkrivenju spominje žig zvjeri:

I učini, da se svima, malim i velikim, i bogatim i siromašnim, i slobodnim i neslobodnim utisne žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim; I da nitko ne može ni kupiti ni prodati, osim tko ima žig: “ime zvijeri ili broj imena njezina. Ovdje je mudrost! Tko ima um, neka izračuna broj zvijeri; jer je broj čovjeka, i broj njezin je šest stotina i šezdeset i šest.

(Otkrivenje, 13, 16 – 18)

A Knjiga Istine kaže da ovaj žig zvjeri dolazi u obliku čipa, koji će biti ugrađivan u ljudska tijela i koji će u sebi sadržavati spomenuti broj zvjeri. Ljude će se prisiljavati da ugrade čip, bez kojega ne će biti moguće kupovati i imati pristup svemu što sada uzimamo zdravo za gotovo: hrani, piću, odjeći, lijekovima, smještaju, prijevozu, itd. Jer svi će biti meta globalnog nadzora stanovništva. Tehnologija će omogućavati potpunu kontrolu stanovništva, i to ne samo njihovih tijela – nego i duše. Zbog toga, ovaj žig zvjeri onom tko ga primi donosi gubitak vlastite duše.

I na ovu su priču ljudi odmahivali rukom i podsmjehivali se. Ali upravo to čini žaba dok ju se kuha. Đavolji mamac se zove udobnost modernog života. Koliko lozinki danas svatko od vas mora znati: pin za ulaz u mobitel, lozinka za ulaz u kompjuter, pin za bankomat, pin za Internet bankarstvo, lozinka za mail, lozinka za facebook, lozinke za desetine web stranica, ulaz na vrata, wifi mrežu… bezbroj lozinki koje normalna ljudska osoba ni u teoriji ne može sve popamtiti, a njihov broj se samo povećava.

Naravno da svrha modernog doba nije ova komplicirana situacija, nego upravo suprotno – ponuditi ugodno rješenje koje dolazi u obliku univerzalnog osobnog čipa sa svim potrebnim informacijama po mjeri čovjeka, kojeg vam nitko ne može ukrasti. Tako to kreće…

 

 

I tako danas sve vrvi od novinara koji populariziraju čipiranje ljudi. Dok su prije 3-4 godine to bili pojedini čudaci i Internet geekovi, danas mainstream novinari promoviraju čipiranje i normaliziraju ugradnju čipova na način da sami u prilogu ugrađuju sebi čip pokazujući svima kako to ne boli i nije ništa strašno, nego dapače vrlo korisno. Sadrži takav prilog i ponešto skepse, ali ne previše, a opet sasvim dovoljno da se doimlje kao sveobuhvatan pogled na čipiranje koji je dobro odvagnuo za i protiv i gdje se donosi zaključak da je došlo vrijeme za takvo što – baš kao što je to nekada bio slučaj sa putovanjem vlakom, vožnjom zrakoplovom ili bilo kojom drugom modernom tekovinom civilizacije. Jedan takav video je i primjer niže na engleskom:

https://youtu.be/43XzI6__abE

Ono što se naravno ovdje ne spominje je mogućnost komuniciranja čipa sa tijelom, umom i u konačnici dušom čipiranog pojedinca.

 

 

Zar zaboravljamo da živimo u doba nanotecha, biotecha i medtecha, u doba umjetne inteligencije i strojnog učenja, u doba kvantnih kompjutera, u doba 5G mreža i CERN-a?

Zar zaboravljamo da živimo u doba kada jedan od najmoćnijih režima svijeta (Kina) nameće svojem ogromnom stanovništvu totalni sustav kontrole kroz ocjenjivanje i bodovanje građana za svaki pokret u njihovom životu uključujući i pretjeranu sklonost shoppingu ili nekontrolirano ponašanje kućnog ljubimca (da ne spominjemo govor ili stav koji nije u skladu s komunističkim tiranima na vlasti)?

Treba li biti naivan i stvarno misliti da se ulaznica u tijelo, um i dušu građanina ne će koristiti za njegovu potpunu kontrolu?

Pogotovo ako uzmemo u obzir da možda neke od ovih tehnologija koje se sada rapidno razvijaju predstavljaju most između materijalnog i duhovnog svijeta, da su iznikle iz okultnih ceremonija, da su svojevrsni „dar“ palih anđela njihovim slijepim slugama koje je vlastita težnja za moći, kontrolom i pohlepa zaslijepila da ne vide da su postali oružje i robovi sotone u borbi protiv ljudske rase.

A što je s kriptovalutama koje su se tako zgodno pojavile i zapljuskuju svijet sa svih strana i idu ruku pod ruku (ili bolje reći u ruku) s čipiranjem ljudi?

Tko sada ne vidi kud ovo sve ide? Odgovor je – velika većina. Jadne duše, pogotovo mladi, srljaju u vlastitu propast i prokletstvo. Klopka je pomno postavljena oko svakoga. Omča je još uvijek tako široko postavljena, tanka je, delikatna i nevidljiva i miče se jako polako, da vam sada slučajno ne zasmeta. Ali ne griješite – svakim danom se sve više sužava.

Tko će sutra moći isključiti se iz sve tehnologije, otići potpuno offline? Hoćemo li imati snage gledati vlastitu djecu kako umiru od gladi jer smo odbili žig zvjeri?

Poslušajte Gospodinov poziv kroz Knjigu Istine – pripremite se na vrijeme. Imajte plan. Imajte zaštitu Pečata Boga Živoga. I povrh svega – pouzdajte se u Krista i Majku Božju, Majku Spasenja, koja nam je poslana da nas čuva tijekom tisuću dvjesto i šezdeset dana. Ne zaboravimo se sjetiti Majke Spasenja i ove godine na njenu obljetnicu, 4. lipnja i molimo za zaštitu u vremenima koja dolaze.

Ova teme je velika i svakako da će biti sve više vijesti o ovome, tako da ćemo i mi pokriti najvažnije stvari u više detalja, kroz vrijeme koje je pred nama.

Za sada je dobro primijetiti da se čip ugrađuje ljudima u lijevu ruku, kako bi se izbjegao argument desnice i čela iz Otkrivenja, ali ovo je tek početak procesa.

One Comment

  1. Karlo

    Sve je istinito i lepo napisano osim jednog netocnog podatka “ko je nas spasitelj”
    postovati trebau svakom slucaju ali ne odvlaciti od istine sa time ko je spasitelj, jer spasitelj je samo jedan ISUS HRIST.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *