ŽIVI UŽAS: Francuski biskupi, svećenici i đakoni morat će nositi QR žig za nadzor!

Počelo je! Katolička crkva predvodi uvođenje žiga nadzora u Europi. Prva zemlja je Francuska.

U srijedu 10. svibnja Francuska biskupska konferencija predstavila je digitalni QR žig kojeg će nadalje morati nositi svi francuski biskupi, svećenici i đakoni. Njihovi podaci pohranjeni su u središnji kompjuterski sustav, a skeniranjem QR žiga za svakog svećenika će se pokazati zelena, narančasta ili crvena boja!

Boje QR žiga odredit će smije li svećenik slaviti sv. Misu, dijeliti sv. Sakramente, odnosno koje druge aktivnosti su mu dozvoljene, poput ophođenja s pukom ili propovijedanja.

Za sada se još uvijek ne radi o žigu koji će biti nošen u tijelu, nego o žigu na mobitelu ili u formi iskaznice, odnosno nešto vrlo slično „ausweisu“ kojeg nam je sotonistička elita pokušala uvesti za vrijeme korone.

Zelena boja značit će da svećenik može govoriti Misu, ispovijedati i dijeliti druge Sakramente bez restrikcija. Narančasta će značiti da su svećenikove ovlasti ograničene zbog sankcija i drugih razloga. Crvena boja značit će da je taj svećenik izbačen iz službe. Žig će isto tako omogućiti nadzor kretanja svećenika izvan njegove župe.

 

Pošto smo pod Bergoglijevom diktaturom već godinama svjedoci tzv. kanceliranih svećenika, odnosno hrabrih svećenika koji su nastavili služiti Bogu, usprkos masonskoj zloj skupini i biskupskim Judama, jasno je da će oni biti glavna meta ovakvog sustav nadzora. Također, ovo je oružje psihološko pritiska s ciljem slamanja otpora masonskoj vrhuški u Vatikanu.

Više je nego očito da se radi o uzici nadzora bergolijanskog Vatikana koji će se provoditi u okolnostima rata koji vlada unutar Katoličke crkve. Pošto možemo očekivati rasplamsavanje sukoba nakon otvoreno heretičnih stavova mnogih kardinala i biskupa širom Zapadne Europe i Amerike i očekivanog velikog finala tzv. sinode sinodalnosti, ovakav nadzor neophodan je silama zla da krenu u obračun s Bogu posvećenim slugama.

Kao izgovor za uvođenje ovog gnusnog ataka na svećenike navedeno je svećeničko zlostavljanje. Da će ova grozota uskoro pokucati i na vrata drugih zemalja da se naslutiti po načinu reagiranja. Tako je hrvatski kvazi-katolički portal Bitno.net predstavio ovu vijest kao da se radi o nekakvom normalnom procesu digitalizacije i modernizacije Crkve kroz smanjenje papirologije.

S druge strane, svi smo svjesni da ovaj isti sustav predstavlja kopiju sustava društvenog bodovanja kojeg već provodi zločinački komunistički režim u Kini. Kada kardinali Katoličke crkve počnu uvoditi isti sustav kao i komunistički zločinci onda je valjda očito dokle smo došli.

Isto tako, znamo da je ovakav sustav samo jedan korak udaljen od uvođenja pravog žiga zvijeri. Eto, katolički svećenici prvi su pokusni kunići! Bože zakloni!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *