Župe širom Europe organizirale „bdijenja LGBT-ekumenizma“ uoči susreta s lažnim prorokom Bergoglijem

Dok se mi u Hrvatskoj koprcamo u poplavama, katoličke župe širom Europe organizirale su nepojmljivu odvratnost – takozvani „LGBT-ekumenizam“. Brojni biskupi i svećenici, zapravo Jude u crkvenoj odori,  mnogim su događajima obilježili ono što zovu „međunarodni dan protiv homofobije i transfobije“, a jedan od glavnih momenata ove pobune protiv Boga bio je susret sudionika s lažnim prorokom Bergoglijem u Rimu 17. svibnja.

Od 5. svibnja do 7. lipnja brojne katoličke crkve širom Europe obilježavaju ovu odvratnost u Italiji, Španjolskoj, Poljskoj, Francuskoj, Nizozemskoj… čak i Malti. Osim katolika (bolje reći lažnih katolika), sudjeluju i metodisti, baptisti, evangelici, valdezijanci i drugi nazovi-kršćani.

Tu se pričaju priče o LGBT iskustvima, sodomičarima, pervertitima i drugim teškim grešnicima kojim se truje katolička i kršćanska mladež po župama zarazom grijeha koji vapiju u Nebo za Božjom kaznom.

Cilj organizacija koje su pokrenule ovaj zločin protiv Boga i spasenja je prezentiranje „LGBT iskustava“ kako bi se „moglo pomoći društvu i Crkvama da se otvore razumijevanju i prihvaćanju homoseksualnih osoba“.

Kako bi što više uvrijedili Boga, za svoju odvratnost uzeli su tekst iz Svetog Pisma, Matejevog Evanđelja: Tko vas prima; mene prima. Tko prima mene, prima onoga, koji me je poslao.

 

Tu paklenu rabotu javno podupiru biskupi Katoličke crkve, osobito u Italiji, gdje se organiziraju nekakva ekumenska molitvena bdijenja, noćne procesije s bakljama i drugi načini kojim je Crkva ranije obilježavala pobožnosti sada se koriste za potrebe ove ogavnosti.

Tu su i nekakve molitve samo nije jasno kojem bogu su one upućene, jer se npr. zaziva „otac i majka nas svih“. Ima tu i psalama iz Sv. Pisma, ali i molitvi nekom bogu da „preobrazi svijet, kako bi djevojčice i dječaci, žene, muškarci i nebinarni ljudi mogli živjeti, raditi i učiti zajedno s poštovanjem i dostojanstvom“.

Takozvani „dugini kršćani“ prikazali su se Jorgeu Bergogliju u Rimu tijekom audijencije 17. svibnja. Mosaiko grupa, koji su među predvodnicima te ogavnosti ovako su komentirali susret:

Predstavit ćemo se s osjećajima pomirenja, pozivajući na više susreta za posvećeno, uključivo putovanje kako bi se svatko mogao osjećati kao dijete Crkve koja prima ne zbog onoga što bismo trebali biti, nego zbog onoga što stvarno jesmo: kršćani i svjedoci istoga Evanđelja, u kojem svatko sa svojim identitetom, usmjerenjem i individualnošću može živjeti u transparentnosti i istini.

Naša je želja natjerati Crkvu da zauzme službeniji i istinski opipljiv stav u korist jasne i uključivosti… Željeli bismo da se u svim krajevima svijeta LGBT+ osoba može dostojanstvo prepoznati s poštovanjem i osjetljivošću čak i na onim mjestima gdje je još uvijek zločin učiniti se vidljivim kroz afirmaciju vlastite orijentacije i rodnog identiteta.

 

Podsjetimo Bergoglio se posljednjih mjeseci zdušno borio za legalizaciju sodomije, a sodomičari svojataju mjesec lipanj kao svoj mjesec, dok prava Katolička crkva (za razliku od Bergoglijeve crkve) u lipnju slavi mjesec Presvetog Srca Isusova. Kako bi sotonska uvreda bila što veća, La Tenda di Giornata, glavni organizator ogavnosti u Italiji, predstavio je blasfemične slike Presvetog Srca Isusova u duginim bojama.

Dragi križari, dragi katolici, zaista je mučno pisati ovaj članak, no sada je jasno zašto su nezapamćene suše širom Europe, i zašto mi u Hrvatskoj već tjednima živimo u tami bez sunca. Samo je pitanje dokle će nas Bog ovako blago kažnjavati jer se Njegovo strpljenje sada iskušava na najstrašniji način.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *