Seminar: „Božje Upozorenje o Paklu“

Prijatelji,

pozivamo sve vas da prisustvujete vrlo važnom globalnom javnom Seminaru Isus čovječanstvu. Ovaj Seminar nosi naslov „Božje Upozorenje o Paklu“.

Seminar će biti na Zoom-u 17. srpnja, subota,15:00 Zagrebačko vrijeme.

Za registraciju kliknite ovdje: https://bit.ly/JTMGlobalJuly17

Nesretna je stvarnost da mnogi ljudi u svijetu danas više ne vjeruju da postoji Pakao. Upravo su ta Božja djeca, koja ne vjeruju u Pakao, u velikoj opasnosti da baš oni odu u Pakao. Istina možda nije ugodna, ali moramo je objaviti svijetu.

 

 

Moramo objaviti istinu da Pakao postoji. Moramo upozoriti ljude na ozbiljnu opasnost da zauvijek izgube svoju dušu Paklu i Sotoni. Također im moramo reći o Božjoj beskrajnoj Ljubavi i Milosrđu. Moramo sa svima podijeliti razna moćna sredstva koja nam je Bog dao da se spasimo od Pakla i da pomognemo spasiti svoju braću i sestre od Pakla. To ćemo podijeliti tijekom Seminara “Božje Upozorenje o Paklu”.

Pišemo kako bi izričito zatražili od vas da podijelite ovaj važan Seminar sa svojim prijateljima, obiteljima, kolegama, poznanicima – svima. U ovom trenutku trebamo staviti za prioritet da se obratimo grešnicima, ateistima i onima koji žive svoj život tako daleko od Boga. Oni su prioritetna skupina koju moramo ciljati ovim javnim Seminarom.

Gospodin nas je sve pozvao da budemo misionari u ovoj, Posljednjoj Misiji na Zemlji neposredno prije Drugog Dolaska našega Gospodina Isusa Krista.

Možete proživjeti svoj misionarski poziv u ovoj Misiji putem ovog jednostavnog čina dijeljenja informacija o ovom Seminaru što većem broju ljudi, posebno grešnicima i onima daleko od Boga.

Ovdje je promotivni video za Seminar:

https://www.youtube.com/watch?v=Z6MFQPcqcZM

Samim širenjem ovog kratkog videa možete privući ljude na Seminar. Samo da se jedna duša preko ovog vašeg čina obrati, to može u bliskoj budućnosti spasiti puno više drugih duša.

Na Seminaru će biti prijevod uživo na hrvatski.

Budimo misionari ovih par dana, kako smo i pozvani od Gospodina Isusa Krista.

Puno vam hvala za sve što činite za Isusa u ovoj Misiji. Neka vas Presveto Trojstvo obilno blagoslovi! Neka naša Majka Spasenja prekrije vas i vašu obitelj svojim plaštem zaštite i ljubavi.

Vaši u Isusu i Mariji,

JTM Hrvatska