HRVATSKI KRSNI ZAVJET

Zasluživši kroz povijest naslov Predziđe Kršćanstva, Hrvati su obnovili Krsni Zavjet 1976 godine u Solinu. Tako smo postali jedan od rijetkih naroda u svijetu koji su sve predali Majci Božjoj, Totus Tuus.

Hrvatski Krsni Zavjet danas ima odlučujući značaj, jer smo u najtežoj situaciji u našoj povijesti.

Hrvati su nepobjedivi, ako su vjerni Bogu i ako su svjesni neprijatelja, što trenutno nisu. Sa druge strane povijesno je poznata i dokazana hrvatska naivnost. Unatoč svemu, jedno je sigurno – Majka Božja najvjernija Odvjetnica na braniku stoji, čuva našu Svetu Vjeru i hrvatski dom.

Kako se ispunilo 40 godina od ovog jedinstvenog događaja u Solinu, vjerujemo da će Majka Božja ubrzo otvoriti oči našemu narodu i prokazati mu našega i Božjega najvećeg neprijatelja – crkvenu masoneriju.

Udarivši preko Drugog Vatikanskog Koncila na same temelje Crkve, sve više infiltrirajući Crkvu, crkvena masonerija je uspjela u naše vrijeme protjerati pravog Papu. Ova neman je zauzela najvišu točku Crkve protjerivanjem Pape Benedikta XVI i postavljenjem svoga čovjeka za papu. Sada crkvena masonerija sve više okupira strukture Crkve.

Na žalost od toga nije pošteđena ni Hrvatska Katolička Crkva, štoviše, već imamo biskupa koji su prilično opijeni bludničinim vinom.

Stoga je vrijeme da ustanemo u obranu Hrvatskog Krsnog Zavjeta i da ga u skladu sa Svetom Voljom Božjom kao narod ispunimo.

Molitva – Hrvatski Krsni Zavjet

Čvrsto vjerujem u Boga Oca i Sina i Duha Svetoga.

Životom želim potvrditi svoj krsni savez s Bogom i tako obnoviti sveti pradjedovski zavjet vjere u Isusa Krista i vjernosti Katoličkoj Crkvi.

Svoju odluku polažem u Bezgješno  Srce Presvete Bogorodice Marije.

Amen

 

Moleći ovu molitvu pod pojmom “vjernosti Katoličkoj Crkvi” katolici svakako uključuju Učiteljstvo Katoličke Crkve. Stoga svakako gledamo na pape koji su vodili Crkvu kroz povijest. Grupa svećenika španjolskog i engleskog govornog područja napravila je preko 150 studija vezano za Franjine izjave, koje su suprotne Učiteljstvu Katoličke Crkve. Iz njegovih usta je izašlo već toliko hereza da je ova grupa svećenika pronašla do sada čak 57 Papa koje su kroz povijest osudili te iste hereze, koje sada Franjo ponavlja. Ove studije čitajte u našoj kategoriji “Katolička vjera – Bergoglio”, njih prevodimo u prvom redu za hrvatske svećenike. Molimo vas da ih širite, ponajprije hrvatskom kleru, ali također i svim katolicima i ostalima koji žele bolje i dublje upoznati Katoličku Vjeru.

Zavjetni simbol Godine Velikoga Zavjeta 1976. je pralik Gospe Velikoga Zavjeta, najstariji poznati Gospin lik u Hrvatskoj, iz crkve kralja Zvonimira u Biskupiji kod Knina iz XI.st. Prema tom liku izliven je u zlatu i srebru lik Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta, kao zavjetni dar svega Hrvatskoga naroda i svih naših vjernika. Ovaj Gospin lik se nalazi u Solinu u crkvi Gospe od Otoka.

U Ime Oca i Sina i Duha Svetoga