Antikrist naređuje svjetskim vođama da se sada povampire (I. dio)

Ples smrti kojeg izvode politički čelnici širom svijeta upravo je ušao u novu fazu. Završilo je vreme igre po pravilima, svaki vođa kreće sada u obračun s narodom koji mu je podčinjen. Kolovođa – antikrist nalaže tako.

Antikristu, naime, odgovara da do kraja potroši svjetske čelnike koji su samo lutke u njegovim rukama. Prvo, tako će dobrim dijelom provesti svoj plan porobljavanja i istrijebljena čovječanstva. Drugo, kada oni preživjeli uvide koliko su užasni oni za koje su glasali da ih vode, čovječanstvo će vapiti za novim vodstvom i to će biti njegov slavni trenutak: svjetski lider koji donosi nadu, a ustvari utjelovljenje sotone koji je tu da pokušao odvesti preostale u Pakao.

To je konačno iskušenje ljudske rase, koje je dopustio Bog, kako bi se ljudski rod pročistio na kraju povijesti. Ništa od toga nisu naše riječi, nego Božje upozorenje dano po Knjizi Istine, koje se sada ostvaruje.

Antikristu se očito žuri. Svi sada osjećaju da je u srpnju odjednom došlo do ogromnog nerazmjera između „službene naracije“, „statistike zaraze“  i „mjera“ koje antikristove marionete nameću svojim narodima.

Francuska

Podsjetimo se, prvi je izašao francuski kvisling Macron, uvodeći obvezu ubrizgavanja supstanci u dio njemu podčinjenog stanovništva. Mnogi su se tada zapitali – otkud sad to, pa nije li Macron izjavljivao da ne će biti nikakve prisile. Ali, Macron je kao i svi oni, marioneta koja otvara usta i maše rukom kako njegov gospodar hoće.

Australija

U Australiji, zemlji od preko 25 milijuna stanovnika, službena naracija kaže da je u zadnje dvije godine od korone umrlo oko 900 ljudi. Po svemu sudeći više ih je stradalo od gripe, alkoholizma, napada klokana ili krokodila. No, korona bjesnilo zahvatilo je umove njihovih tirana, koji su poslali vojsku na ulice Sydneya da patrolira i kažnjava one koji se usude napustiti ćeliju svoga doma. Jedan od razloga zašto australski kvislinzi toliko mrze svoj narod je prilično niska stopa primanja injekcije (oko 20% stanovništva) što zasigurno izaziva antikristov bijes prema nesposobnim australskim kvislinzima. Taj bijes oni sada iskaljuju na svom narodu na kojeg su poslali vojsku i policiju.

Filipini

Antikristova marioneta na Filipinima je okrutni lakrdijaš Duterte. Neobuzdane prijetnje vlastitom narodu dio su njegovog uobičajenog repertoara, a da se ne radi o praznim prijetnjama, podsjećaju nas odredi smrti koji krstare filipinskim ulicama. Duterte je ovaj tjedan zabranio Filipincima koji nisu primili injekciju da izlaze iz svojih domova i naredio policiji da paze da zatvorenici ne napuštaju svoje ćelije. Duterte ih je nazvao „hodajućim prenositeljima korone“.

Od nacizma nije prošlo ni 80 godina, ni jedan životni vijek, a sada taj film opet gledamo u gotovo svim zemljama: diktatori širom svijeta siju mržnju prema velikom broju ljudi, proglašavajući ih de facto državnim neprijateljima, izgladnjuju ih u kućnim pritvorima, šalju policiju i vojsku na njih i pripremaju im logore.

Ima tu par časnih iznimaka. Nažalost, sada je svima jasno kako završavaju oni čelnici zemalja koji se usprotive službenoj naraciji antikrista. Vidjeli smo što je bilo s predsjednikom Tanzanije, predsjednikom Burundija i predsjednikom Haitija. Smrt čeka one koji se usprotive antikristu. Bjeloruski Lukašenko za dlaku je izbjegao. Brazilski Bolsonaro, prije par godina okrutno je izboden i život mu visi o koncu.

Meksiko

Meksički predsjednik, Andres Manuel López Obrador, koji je u svojoj zemlji dopustio masovna primanja injekcija, ovaj tjedan je izjavio:

Meksiko neće biti rob farmaceutskih kompanija koje jedino zanima biznis i koje žele plašiti djecu idejom da je potrebno cijepiti se protiv covida.

Društvenim mrežama odmah su se proširili komentari tipa:

Otkud meksičkom predsjedniku hrabrost da izjavi takvo što?

Nadam se da mu se ne će nešto dogoditi. Oni koji su se protivili službenoj naraciji nisu dobro završili.

I slijedeći predsjednik koji je misteriozno umro, zove se…

(Nastavit će se…)