Bergoglio nazvao Bidena dobrim katolikom

Zbog još jednog skandala koji potresa Crkvu, zahvaljujući uništavaču Bergogliju, službeni Vatikan šuti, ali oglasio se nadbiskup Vigano:

Povodom posjeta Vatikanu 29. listopada, tiskovne agencije prenijele su vijest da je Joe Biden izvijestio o sadržaju sastanka i rekao da ga je Franjo nazvao “dobrim katolikom”, pozivajući ga da se “nastavi pričešćivati”. Zabrinjavajuće je da do danas iz Vatikanskog ureda za tisak nije stigao nikakav pojašnjen komentar.

To nas ostavlja da pretpostavimo da riječi Joea Bidena odgovaraju istini i da ih je Bergoglio zapravo izgovorio.

Ako ono što je Biden rekao savršeno odgovara neumjerenim dosjetkama Jorgea Maria Bergoglia – koji je ozloglašenog radikalnog borca ​​za pobačaj nazvao “velikim Talijanom” – očito je da takve izjave predstavljaju nečuven skandal, budući da ne osuđuju stavove političara koji podržava pobačaj, odriče se nepromjenjive pozicije Učiteljstva Crkve i odjekuje kao eklatantan poziv na svetogrđe, profanirajući Presvetu Euharistiju primajući je u stanju javnog i očitog grijeha.

Svaki katolik zna da je ubojstvo bespomoćnog stvorenja u majčinoj utrobi užasan zločin; te da najozbiljniji skandal vjernicima zadaje ne samo Joe Biden kao uvjereni pobornik pobačaja, već i sam Bergoglio, koji je priznat kao vrhovni pastir Crkve.

Njegovo djelo rušenja ne zna predaha pred začuđujućom šutnjom kardinala i biskupa.

Vrlo rijetke iznimke pastira kojima su doista na srcu povjerene duše – među ostalima se ističe primjer Njegove Eminencije kardinala Burkea – većina njihovih braće biskupa i Vatikan s neprijateljstvom gleda u uznemirujućoj subverziji poslanja Crkve Kristove, koje je danas svedeno na klimatske promjene, inkluzivni kapitalizam i masovno cijepljenje.

Bergoglio je nedavno prepoznat kao “moralni vođa” od strane Vijeća za inkluzivni kapitalizam na čelu s Lynn Forester de Rothschild, a imenovao je Jeffreyja Davida Sachsa za člana Papinske akademije društvenih znanosti.

Sachs je predsjednik Mreže za rješenja za održivi razvoj Ujedinjenih naroda, pobornik smanjenja globalne populacije i borbe protiv klimatskih promjena – to nema nikakve veze s poslanjem papinstva i trebalo bi voditi prelate Crkve da se ozbiljno zapitaju o Bergogliovoj mentalnoj i moralnoj podobnosti za ulogu koju ima.

Pozivam vjernike da, na blagdan koji je ustanovio Pio XI u čast Kraljevstva Gospodina našega Isusa Krista, zamole Božansko Veličanstvo, tražeći da među mnogim društvima pogođenim sadašnjom krizom, Crkva Kristova bude prva u kojoj će se Isus Krist, koji je danas zamijenjen idolima globalističke ideologije, vratiti da vlada.

 

+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup

 

Nedjelja 31.10.2021

 

Domini Nostri Jesu Christi Regis