Bergolijanci najavljuju izbacivanje neistomišljenika iz crkve. Samo, pitanje je koje crkve.

Rat koji se vodi unutar Katoličke crkve nakon puča kojeg je infiltrirana sekta provela 2013. godine poprima sve ekstremnije oblike. Uz sad već uobičajene prijetnje, medijske pritiske, otkaze i gubitke radnih mjesta, režim Jorgea Maria Bergoglija sada otvoreno najavljuje izbacivanje neistomišljenika iz crkve.

Ekskomunikacije

Kao što je prorečeno u Knjizi Istine, događa se raskol i izbacivanje pravovjernih iz crkava, jer ne prihvaćaju novi nauk koji vodi u lažnu crkvu. Svaki drugi mjesec čujemo kako je neki novi svećenik ili redovnik izbačen iz crkve od strane nadležnog biskupa jer se usudio kritizirati Bergoglija. Zadnji slučaj bio je kada su na Božić ekskomunicirana dvojica škotskih pustinjaka i jedna redovnica iz Westraya. Tako se valjda očituje „milosrdni Franjo“ prema onima koji su previše rigidni u pravovjerju i usude se javno govoriti o sablaznima poput pachamame. Tako Bergoglijev režim drži u strahu svoje podanike i veže im usta da slučajno ne bi svjedočili Krista.

Da će ovakvi progoni biti sve učestaliji zorno prikazuje i nedavni ispad predsjednika Talijanske biskupske konferencije, kardinala Bassettija, koji je na slijedeći način reagirao na kritičare lažnoga proroka:

Ako se nekome ne sviđa ovaj papa, neka kaže, jer može slobodno izabrati druge putove. (…) Rekao sam jednome: „Ako ti se ne sviđa Katolička crkva, izaberi Evangeličku crkvu, ako ti je ova barka tijesna.“ Naša protestantska braća nemaju ni papu ni biskupe; neka svatko sam odluči. Dosta je bilo kukanja, to je ionako beskorisno.“

Talijanski vatikanist, Antonio Socci, reagirao je na ovaj ispad čelnika talijanskih biskupa komentirajući kako on govori o potpunoj marksističkoj redefiniciji Crkve. Socci kaže:

Bassetti je nervozan jer ga Bergoglio želi zamijeniti kardinalom Tortellinom. Ni sam nije bio potpuno pokoran južnoameričkom šefu. Za Biskupe je apsolutna vjernost poglavaru već zamijenila vjernost Kristu.

Inače Socci kardinala Zuppija iz Bolonje naziva „Tortellino“ jer je Zuppi zabranio tradicionalno serviranje tortelina prilikom biskupijske svečanosti kako se muslimani ne bi uvrijedili, jer se ti tortelini prave sa svinjetinom.

Cenzura i kontrola pravovjernih medija

No, simptomatično je da najveći progon vrše upravo oni koji osjećaju da bi mogli biti na udaru režima, jer nisu dovoljno glasno dokazali svoju lojalnost lažnom proroku. Tako je Gänswein napao kardinala Saraha (i papu Benedikta) nakon što ga je Bergoglio naribao jer je dopustio papi Benediktu da izda knjigu kojom brani celibat.

Nemalo puta, i mi Križari Knjige Istine, bili smo na udaru upravo braće tradicionalista u Hrvatskoj, koji su imali potrebu napadati nas, kako bi svojedobno dokazivali svoju lojalnost Bergogliju, gnušajući se na one koji ga zovu lažnim prorokom. Naravno, to je sve bilo prije posljednje epizode s pachamamom, pa su ti i takvi tonovi u međuvremenu utihnuli, a mi smo im ionako sve oprostili.

Sa druge strane tradicionalisti su sada iz istih razloga na udaru konzervativaca, koji pred Bergoglijem nastoje dokazati svoju lojalnost njegovom režimu. Posljednji dokaz tome, ali i širenju marksističkih metoda koje spominje Socci, dolazi od prominentnog konzervativnog prelata, internetskog biskupa Roberta Barrona od Los Angelesa. Inače popularni Barron, posljednjih je tjedana bio na udaru tradicionalnih i pravovjernih Internet medija zbog njegove molitve koju je predvodio u američkom Kongresu prilikom koje se nije niti prekrstio niti je jednom spomenuo Isusa Krista. No, Barron je sada pozvao crkvenu hijerarhiju da uvede cenzuru i čistku katoličkih medija na internetu. Barron je naime predložio etiketiranje katoličkih društvenih medija i koji bi po tome trebali dobiti odobrenje lokalnih biskupa. Popularni Internet biskup Barron, tako postaje alat kojim Bergoglio kosi one koji se nađu na putu njegove pachamama crkve. Inače, ovaj sramotni Barronov prijedlog u Hrvatskoj širi vodeći katolički portal u Hrvata, Bitno.net koji ga je danas stavio na svoju naslovnici.

Barron se krajem siječnja družio u Rimu s njegovim kako kaže „duhovnim ocem“ Bergoglijem pa je očito dobio instrukcije, a izgleda da su i „naši“ u zadnje vrijeme dobili neki PR naputak za rat na medijskoj fronti. Vjerojatno nije slučajno ni da je direktorica Laudato TV-a jučer bila sa lažnim prorokom u Rimu i sa popularnim Barronom.

Spremni smo na progon. Toliko puta u Knjizi Istine Isus je rekao da će pravovjerne najviše proganjati braća katolici i svećenici koji su uz nas prije toga bili. Zato ćemo sada umnožiti naše molitve za sve koji se navode u ovom članku i unaprijed im za sve oprostiti.