Bivši potpredsjednik Pfizera: Vlada vas želi ubiti cjepivom

„Ako biste željeli uvesti karakteristiku koja bi mogla biti štetna, koja bi čak mogla biti i smrtonosna, možete je čak podesiti recimo na način da se ubaci neki gen koji će uzrokovati oštećenje jetre u periodu od devet mjeseci, ili koji će uzrokovati otkazivanje bubrega, ali tek nakon što se susretnete s ovom vrstom organizma [to bi bilo sasvim moguće]. Biotehnologija vam, iskreno govoreći, pruža neograničene načine za ozljeđivanje ili ubijanje milijardi ljudi.“

Bio je podpredsjednik Pfizera. Nakon što je proveo 32 godine u farmaceutici predvodeći istraživanja o novim medikamentima umirovljen je na najvišoj poziciji unutar Pfizera za znanstvena istraživanja. Istog onog Pfizera za kojeg danas mnogi kažu da nudi „najsigurnije cjepivo za koronu“.

I što kaže osoba koja tako dobro poznaje Pfizer i ovo „cjepivo“?

U intervjuu kojeg je prije nekoliko dana dao za LIfesitenews, dr. Mike Yeadon, kaže da on ni malo ne sumnja kako je grupa svjetskih moćnika čekala da dođe ova pandemiju ili je stvorila pandemiju kako bi je iskoristila i u novonastalom kaosu gurnula svijet u smjeru ostvarenja svojih ciljeva.

Jedan dokaz tome dr. Yeadon vidi u načinu kako veliki broj međunarodnih državnika govori iste laži i provodi iste neučinkovite korake koji u konačnici dovode do gubitka života.

Dr. Yeadon kaže da nam vlade kontinuirano lažu kada je u pitanju korona virus. Kaže da je laž da virus mogu prenositi osobe koje nemaju simptome. Laž je da je zaključavanje stanovništva učinkovito. Laž je da maske imaju zaštitnu vrijednost za vas ili za vašeg bližnjeg. Laž je da su varijante (sojevi) virusa nešto strašno, pa da zbog toga moramo zatvoriti granice naše zemlje, kako ne bi ušao neki strani soj. Zastrašivanje novim sojevima se koristi kako bi se natjeralo stanovništvo da se opetovano cjepi non-stop.

Istodobno, svjedoci smo masovnom, globalnom cenzuriranju istine od strane mainstream medija i Bigh Tech platformi.

Niže donosimo nekoliko bitnih izjava dr. Yeadona iz spomenutog intervjua koje ne smijete propustiti:

„Mislim da je konačni cilj da ‘svatko primi cjepivo’… svatko na planeti će biti nagovaran, iskušavan, ne posve obvezan, zguran da prihvati cijepljenje“

„Kad to učine, svaki pojedinac na planeti imat će ime ili jedinstvenu digitalnu identifikaciju i znak zdravstvenog statusa koji će biti ‘cijepljen’ ili ne … i tko god posjeduje tu, neku vrstu jedinstvene baze podataka, centralno vođenu, primjenjivu svuda kako bi se kontroliralo, kako bi se pružilo kao da je privilegija, možete prijeći ovaj određeni prag ili provesti određenu transakciju ili ne, ovisno o tome [što] odluče kontrolori te jedinstvene baze podataka o ljudskoj populaciji. I mislim da se o tome radi, jer kad to jednom nastupi, postajemo igračke, a svijet može biti onakav kako ga žele kontrolori baze podataka.“

„Na primjer, nakon velikog resetiranja bankarstva, mogli biste otkriti da možete kupovati samo pomoću aplikacije koja se zapravo hrani ovom [bazom podataka], vašim ID-om, vašim imenom i znakom vašeg zdravstvenog stanja.“

“Dakle, s jedne strane imate vlade i njihove savjetnike koji vam lažu da su sojevi dovoljno različite od trenutnog virusa, čak i ako ste postali imuni putom prirodne izloženosti ili cijepljenja, riskirate i morate doći po nadopunjeno cjepivo. Dakle, mislim da ni jedno ni drugo nije istina. Pa zašto farmaceutska tvrtka proizvodi cjepiva za nadopunu? I kad im se regulatori sklone s puta – i ako je Yeadon u pravu, a siguran sam da jesam inače vam ne bih ovo govorio – vi prebacujete s računalnog zaslona farmaceutske tvrtke u ruke stotina milijuna ljudi, neki suvišni genetski slijed za kojim apsolutno nema potrebe ili opravdanja.

„Ako biste željeli uvesti karakteristiku koja bi mogla biti štetna, koja bi čak mogla bi biti i smrtonosna, možete je čak podesiti recimo na način da se ubaci neki gen koji će uzrokovati oštećenje jetre u periodu od devet mjeseci, ili koji će uzrokovati otkazivanje bubrega, ali tek nakon što se susretnete s ovom vrstom organizma [to bi bilo sasvim moguće]. Biotehnologija vam, iskreno govoreći, pruža neograničene načine za ozljeđivanje ili ubijanje milijardi ljudi.“

„A budući da se ne mogu sjetiti benignog objašnjenja ni za jedan od ovih koraka: sojeve, dopunsko cijepljenje, nepostojanje regulatornih studija … nije stvar u tome da mi ne pada na pamet nikakvo benigno objašnjenje, opisani koraci i opisani scenarij, te potreba za rješavanjem ovog lažnog problema, omogućit će ono što sam upravo opisao: ubrizgavanje nepoznate i nepotrebne genetske sekvence u ruke milijardi ljudi bez ikakvog razloga.

“Jako sam zabrinut … da će se ovo koristiti za masovnu depopulaciju, jer mi ne pada na pamet nijedno benigno objašnjenje.”

Ako ne vjerujete Isusu i Knjizi Istine, ovdje imate sve od znanstvenika koji je bio u vrhu farmaceutske kompanije, u čijoj eksperimentalnoj genetskoj sekvenci tolike ohole hrvatske glave vide spas.

Gospodine smiluj im se da ne propadnu!