Bogu hvala na biskupskom zauzimanju za slobodu u Hrvatskoj!

Zbog svega što se događalo, osobito u zadnje dvije godine, hrvatski biskupi bili su na meti naše kritike, no ovoga puta imajući u vidu sve okolnosti dubokog mraka koji nas okružuje moramo Bogu zahvaliti na poruci Hrvatske biskupske konferencije od 12.11. u kojoj se ističe da „sve mjere i odluke za sprječavanje širenja korone trebaju biti bez prisile i uvjetovanja“.

Istina je da su oni samo ponovili ono što je Kongregacija za nauk vjere već rekla (da cijepljenje mora biti dobrovoljno), no biskupska poruka dolazi u ključnom momentu kada najniže ljudske strasti u Hrvatskoj dolaze na svjetlo dana i kada je otpočela neviđena haranga protiv vjernika koji se nisu htjeli cijepiti.

Izdajnička i odnarođena vlast uvodi kastu građana drugoga reda i njima nameće igre gladi, a novinari u službi masonerije prokazuju policiji „tko stoji iza anti-covid prosvjeda“ na kojim se „mogu čuti kontroverzne i uznemirujuće poruke“ i na kojima se „ne drže epidemioloških mjera“.

Dakle, mali čovjek kojega je vlast oborila na pod i kojeg batina izgladnjivanjem, ne smije niti zavapiti za svojim pravima, jer mu krvožedni novinari i režimski agenti spremaju istrage i daljnje progone.

Bogu hvala i na „kolovođama“ ovih demonstracija, na svakom građaninu Hrvatske koji zebe na studeni svake večeri, moli se uz svijeću ili lampion i pjeva hrvatske pjesme. Čini to jer mu nije preostalo ništa drugo, jer su mu grubo oduzeta sva prava.

Biskupi ipak nisu ostali gluhi na sva ova događanja i te su se zauzeli za obespravljene u Hrvatskoj:

Posljednjih dana stvorilo se ozračje određenih pritisaka na osobe koje su očitovale problem vlastite savjesti. Tematiziranjem gubitka radnih mjesta i socijalnog statusa radi toga što se neki nisu cijepili dodatno je opteretilo i poljuljalo povjerenje i društvenu klimu. Imajući u vidu kako je temelj društvenog uređenja poštivanje čovjeka i njegova dostojanstva, smatramo potrebnim uzeti u obzir argumente i razloge pojedinaca koji iz opravdanih razloga isključuju mogućnost cijepljenja. U tom kontekstu sve mjere i odluke za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom trebaju biti bez prisile i uvjetovanja, kako ističe naputak Kongregacije, posebice u pogledu prava na rad, usluge i sudjelovanje u društvenom životu. Isto tako preporuča se korištenje neinvazivnih metoda i drugih oblika testiranja.

U zadnjem pasusu se vjerojatno aludira na vraćanje testiranja slinom (pljuvačkom) koje je nedavno naprasno ukinuto u Hrvatskoj navodno po naputku europske zvjeri koja želi ući što dublje u naša tijela i duše.

Jasno je da će ova biskupska poruka razbjesniti antikrista i njegove sluge u Hrvatskoj. Jasno da će sada krenuti neviđen pritisak na biskupe i na ostatak Katoličke crkve u Hrvatskoj.

Zato je neophodno da ih Vojska Ostatka stavi u svoje molitvene nakane i tako donese prevagu u ovom boju za naša tijela i duše.