C. Clinton iz Vatikana najavila antikristovski progon protivnika tzv. covid-cijepljenja

Iluminati, bilderberzi, bankaroidi… jednom riječju suradnici antikrista i globalne zle skupine okupljaju se ovih dana u Vatikanu kako bi osigurali da se ljudska rasa zatruje tzv. covid cjepivom. Na najogavniji način željeli su iskoristiti svetost Vatikana kako bi promicali antikristovu agendu uništenja ljudi. To je realnost Posljednjih Vremena kojima sada svjedočimo.

Tako je govoreći na temu tzv. otpora cijepljenju Chelsea Clinton, kćer bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i poražene predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton (drugim riječima dinastije Clinton), rekla kako se mora uspostaviti globalni pokret s ciljem eliminacije izjava na društvenim mrežama koje su kritične prema tzv. covid cijepljenju.

Poput ostatka dinastije Clinton, ova žena zagriženi je zagovaratelj ubijanja djece putem abortusa. U Vatikanu je zagovarala još žešće provođenje fašističke cenzure na internetu, te je rekla:

Osobno vrlo čvrsto vjerujem da mora postojati intenzivnija, namjerna i koordiniranija globalna koordinacija sadržaja na platformama društvenih medija.

Clintonova, koja očito očajno treba vaše molitve, rekla je kako na društvenim mrežama „cvatu“ sadržaji koji se protive tzv. covid cijepljenju, te da njeni pokušaji da uvjeri direktore društvenih mreža da eliminiraju spomenute sadržaje nisu urodili plodom.

Kad joj to nije pošlo za rukom, sada traži da se isto provede kroz uvođenje fašističkih zakona:

Znamo da – jer sam to pokušala – apeliranje na rukovodstvo tih tvrtki da rade ispravno jednostavno nije uspjelo, pa nam je potrebna regulacija.

Njen cilj je razdvojiti „neodlučne“ od onih koji su „protivni“ trovanju stanovništva putem genetskih implantiranja pod krinkom cjepiva. Njima je poručila:

I dalje ćemo vam se obraćati i pokušati vam pomoći da se udobno osjećate.

Ove dijabolične riječi lede krv u žilama…

Jude koji su nekada pripadali Katoličkoj Crkvi, ali još uvijek nose njene odore, zdušno pomažu ljudima poput Clintonove kao njihovi kolaboracionisti. Oni spremno potpomažu zlu skupinu u genocidu, potičući svoje žrtve da prihvate terminalni genetski pripravak. Za tu svrhu organizirali su ovu globalnu konferenciju u Vatikanu. Domaćin konferencije je vatikansko Papinsko vijeće za kulturu.

Na balu zle skupine u Vatikanu također će nastupiti glavni izvršni direktori Pfizera i Moderne, Goebbels korone Anthony Fauci, šef Google zdravlja David Feinberg, raznorazni profiteri na genocidu, te zagovaratelji kontrole stanovništva, širenja sodomije, ubijanja djece abortusom kao i drugih oblika istrjebljenja ljudskih bića.

Jao, jao, jao njima. Hitno im je potrebna pomoć jer se nalaze u očajnoj situaciji. Braćo Kršćani, smilujte se i molite za ove bijedne, zavedene duše prije nego se s Neba sruči Strašna Kazna na sve nas!