Cijepljeni Isusovci oboljeli od COVID-a, dobili ugruške u mozgu!

Ravnatelj Pontifikalnog Gregorijanskog Sveučilišta u komi, dok zaraza divlja među potpuno cijepljenima.

Isusovački dekan pretrpio je krvne ugruške u mozgu i nalazi se u komi, dok je njegov kolega isusovac profesor u kritičnom stanju sa zatajenjem bubrega nakon što je primio cjepivo protiv COVID -19.

Obojica akademika pripadaju zajednici Družbe Isusove na prestižnom papinskom Gregorijanskom sveučilištu koji je pod vodstvom isusovaca u Rimu, koje je nedavno nametnulo politiku koja zahtijeva da svi članovi budu potpuno cijepljeni ili suspendirani iz nastave.

Fr. Jacquineau Azétsop, SJ, 48-godišnji svećenik iz Kameruna i dekan Fakulteta društvenih znanosti, sada je u induciranoj komi u rimskoj bolnici Gemelli, a pola mozga mu je mrtvo.

Azétsop, koji je doktorirao teologiju na Bostonskom koledžu i magistrirao javno zdravlje na Sveučilištu Johns Hopkins, zarazio se SarsCoV-2 virusom ili spike proteinima iz cjepiva nakon što je dobio obje injekcije cjepiva protiv COVID-19.

Isusovac, koji je bio profesor zdravstvene politike i bioetike na Fakultetu za medicinu Teilhard de Chardin u N’Djameni u Čadu, prethodno je bio dobrog zdravlja.

Liječnici, međutim, inzistiraju na tome da krvni ugrušci u mozgu Azétsopa nisu povezani s cjepivom, već su nastali nasljednim stanjem.

U međuvremenu se i vlč. Linus Kujur,(69) koji je izvanredni profesor misiologije također na istom sveučilištu, pretrpio zatajenje bubrega nakon cijepljenja i zaraze COVID-19.

U javnom izvještaju US Food and Drug Administration (FDA) o štetnim učincima cjepiva, dr J. Patrick Whelan je napisao:

Zabrinut sam zbog mogućnosti da nova cjepiva usmjerena na stvaranje imuniteta protiv tzv spike proteina SARS-CoV-2 (uključujući cjepiva mRNA iz Moderne i Pfizera) imaju potencijal uzrokovati mikrovaskularne ozljede mozga, srca, jetre i bubrega na način za koji se čini da se trenutno ne procjenjuje u ispitivanjima sigurnosti ovih potencijalnih lijekova.

U međuvremenu, najmanje 6 Isusovaca sa istog Sveučilišta testirani su pozitivnima, unatoč što Sveučilište ima najčvršće regulative o cijepljenju, testiranju, socijalnom distanciranju i nošenju maski.