Deseti Rođendan Vojske Ostatka

Hvaljen Isus i Marija! 

Draga Vojsko Ostatka,

ČESTITAMO VAM SVIMA DESETI ROĐENDAN. Prije točno deset godina na današnji dan 25 listopada 2012 Isus nas je poučio preko Sedmog Anđela:

„Moja predraga kćeri, ti moraš ohrabriti sve Moje sljedbenike da nastave posvuda osnivati Molitvene Zajednice.

DOŠLO JE VRIJEME DA JA POZOVEM I OKUPIM SVE VAS, DA STVORITE MOJU VOJSKU, TAKO DA STUPANJE PREMA VJEČNOJ POBJEDI MOŽE ZAPOČETI OVOGA DANA.“

Majka Spasenja nam je isti taj dan dala Poruku i rekla:

„MOJ SIN SE DOBRO PRIPREMIO I SVI NJEGOVI PLANOVI, KOJI ĆE SE POSTIĆI OVIM PORUKAMA, BITI ĆE ISPUNJENI.

Morate dati svoje obećanje, djeco, da prihvaćate Njegove Upute i Njegova će vas Ljubav obaviti da bi vas ojačala.“

Molimo se Isusu da ne gleda naše grijehe nego na Svoja Obećanja Njegovoj Vojsci Ostatka i da nam udjeli milost da uvijek sa dostojanstvom možemo moliti KM 121, do dana Njegovog Drugog Dolaska.

KM 121 Odanost Vojsci Isusa Krista

Mi stojimo sjedinjeni s Tvojim Svetim Srcem, dragi Isuse. Mi govorimo s ovlaštenjem Pravu Riječ Božju. Mi ćemo ići do krajeva Zemlje širiti Istinu. Mi nikada nećemo prihvatiti bilo kakav novi lažni nauk u Tvoje Ime, osim onoga kojega si nas Ti Sam poučio. Mi ostajemo vjerni, odani i postojani u našoj vjeri. Mi ćemo se odnositi prema onima koji Te izdaju s ljubavlju i samilošću, u nadi da će Ti se vratiti. Mi ćemo biti čvrsti, ali strpljivi, s onima koji nas progone u Tvoje Ime. Mi ćemo pobjedonosno hodati cijelim putem prema Tvom Novom Raju. Mi obećavamo da ćemo kroz našu bol i patnju dovesti Tebi sve one izgubljene duše koje su gladne Tvoje Ljubavi. Molimo Te, primi naše molitve za sve grješnike u svijetu kako bi mogli postati jedna obitelj, ujedinjena u ljubavi s Tobom, u Novoj Eri Mira. Amen.

Pozivamo vas da dođete večeras 25 listopada 2022 u 21h na našu molitvu i sa svima nama uzveličate proslavu ovog desetog rođendana Vojske Ostatka i zajedno s nama potvrdite vašu odanost Vojsci Isusa Krista.

Link za prijavu na zoom: https://us02web.zoom.us/j/83170911639

Molimo podijelite ovu informaciju sa svojim prijateljima i pozovite sve Križare da se pridruže večerašnjoj molitvi kako bismo svi dobili snagu, kroz Milost Božju, da budemo postojani i ujedinjeni u ovoj jedinoj Misiji Spasenja i u ovoj jedinoj Vojsci Ostatka.

Slava i Pobjeda Presvetom Trojstvu