Dok cjepivo proždire svoje žrtve, sustav ih ignorira

Dobili smo još jedno anonimno pismo koje nam je proslijeđeno, ne znamo gdje je prvi put objavljeno i tko ga je napisao. Izgleda dosta realno i iskreno. Uopće nije nevjerojatno jer u mnogim zapadnim zemljama ljudi istupaju posve otvoreno iznoseći slične tvrdnje.

 

„Bok,

Radim u Hitnoj službi kao administrator u trijaži i reći ću vam zašto se neću cijepiti. Svaki treći pacijent dolazi s ozbiljnom nuspojavom.

Neki se žale da im srce tako jako lupa kao da će iskočiti iz prsa, imaju promjene vida, utrnulost, kožne probleme, mladići i djevojke s miokarditisom, ugruške, tumore, a čak su i moje kolegice imale Bellsovu paralizu.

Čudi me da to nitko ne može vidjeti! Mladim pacijentima se govori da je to tjeskoba, sestre u trijaži govore im da su mogli ostati kod kuće i uzeti panadol!

Povrh svega, naše dvaput cijepljene sestre pozitivne su na Covid, rade i bolesne, i kažu “moglo je biti gore da se nisam cijepila”. Sada su opasnost za ostalo osoblje.

NEVJEROJATNO! Primili smo dopis da ako se ne cijepimo do 30-tog gubimo posao.

Također bih htjela dodati da imamo strašan priljev iz staračkih domova, padovi i  vrtoglavice brzo nakon uboda.

Nisam medicinska osoba ali mogu vidjeti da je ovo što se događa jako tužno.

 Znači….ja sam danas saznala da svaki od mojih kolega koji/koja su imali nuspojave cjepiva i koje btw traju već nekoliko mjeseci, da su išli to reći / prijaviti LOM-u i da ovi u potpunosti odbacuju ikakvu moguću poveznicu sa cjepivom i ne žele upisivat u sustav?!?!?!?

Došao danas kum od kolegice koji je PRVI infarkt imao 2 tjedna nakon 1.doze Pfizera, a ubrzo nakon i DRUGI. Danas došao kao aritmija i dobio strogi naputak da NIKOME NE GOVORI da je to nakon cjepiva, jer kao…pa ni nemre se dokazat! 

I onda pitam cure iz koronarne i one vele da je skoro svaki TREĆI pacijent kod njih nakon cjepiva (uglavnom je Pfizer u pitanju…)

Pa dajte to sve počnite prijavljivat – a one: pa kad su nam strogo uvjetovali da ne smijemo, a ni opća praksa ne želi uvažit “prigovor”

Zato me zanimalo KOME se može to sve prijavit, a da budeš ziher da će ipak taj broj ući u statistiku?!?

Grupa sa Rebra“

 

Upravo je ovo problem o kojem smo puno puta na ovim stranicama pisali. Sustav je napravio sve da slučajevi ne dođu u službenu statistiku. Tako da realno vani 1% slučajeva dođe u službenu statistiku, a kod nas očito još i manje.

Ali zato svako malo čujemo kako nas je iznenada napustila neka poznata osoba ili kako je umro čovjek iz susjedstva. Je li bolovao? Ništa ozbiljno. Što je bilo? Otkazalo srce. Obdukcija?

Unatoč tome što su obdukcije važan izvor informacija kada se radi o novim bolestima, tijekom ove pandemije ih je napravljeno malo. U mnogim zemljama je preporučeno da se svedu na minimum.