Dr. Markotić – Mengele novog doba

Istina je, čuli ste!

Na nečijoj djeci moramo eksperimentirati!!!

I to su riječi liječnice koja je položila hipokratovu zakletvu!!!

Nekada bi ova izjava bila dovoljna da se razmotri oduzimanje licence dotičnoj doktorici!

Ali, sada vidimo kako se bez ikakvog srama podupire ova monstruozna ideja i namjera!!!

Namjera jedne liječnice da vrši eksperimente na nevinoj djeci!!!

Izabrana članica stožera i vlade.

Razmislite do koje mjere osoba mora biti hladna i bez emocija, da ju uopće nije briga što će tijekom toga eksperimenta umrijeti brojna djeca!

Ona je spremna žrtvovati nevinu djecu za “viši cilj”!

S čim to možemo usporediti, ako ne sa povijesnim doktorom Mengelom koji je radio razne eksperimente na ljudima i djeci, opravdavajući to višim ciljem.

Osim toga dotična liječnica svojim riječima priznaje da je ovo eksperiment, koji želi izvršiti ne nad određenim brojem djece, nego nad svom djecom!!!

Razmislite ljudi, da li želite vjerovati ovoj osobi i ovoj vladi, koja ne bira sredstva za svoj cilj, do te mjere da je bez trunke savjesti spremna žrtvovati vašu i našu djecu kako bi provela veliki eksperiment!!!

OVO ZOVU EKSPERIMENT, JER ONDA NITKO NEĆE BITI ODGOVORAN, NEGO NEOPREZNI RODITELJI KOJI ĆE DOPUSTITI GLOBALISTIMA DA IM POBIJU DJECU

A taj eksperiment koji uključuje žrtvovanje djece, namjeravaju provesti liječnici, koji su do jučer bili osobe od povjerenja, osobe kojima smo vjerovali, osobe kojima bi dobrobit njihovog pacijenta trebao biti na prvom mjestu!!!

Dr. Mangele je bio psihopat, koji nije mogao razlikovati dobro od zla, jer samo psihopati mogu izreći ovakve stvari i besramno ih opravdavati višim ciljem, koji opravdava čak i smrti i invaliditete nevine djece.

Hrvatski narode, da li želite da vas razni psihopati vode i kroje vam sudbinu?