FDA pod pritiskom covid-injekcije: Visoko rangirani stručnjaci bježe iz agencije

FDA, Agencija za hranu i lijekove SAD-a, pod velikim je pritiskom ovih dana. Cilj pritiska je naravno da ova agencija odobri covid-injekcije kako bi se otrov ubrizgao u što više ljudi. Podsjetimo se, prije desetak dana FDA je odobrila Pfizerovo „cjepivo“ usprkos mnogim uznemirujućim vijestima o ovoj injekciji.

Sada je vlada J. Bidena najavila treću dozu injekcija (tzv. booster) i prije nego što ih je FDA odobrila. To je bila kap koja je prelila čašu za neke od visoko rangiranih stručnjaka ove agencije koji su radili na testiranju vakcina i koji su sada odlučili pobjeći.

Marion Gruber i Phil Krause, direktor i zamjenik direktora Odjela za istraživanje i pregled cjepiva odlučili su napustiti FDA. Govori se da su razlozi za njihov odlazak iz agencije umiješanost Faucijevog CDC-a u donošenje odluka o odobrenju kao i zabrinutost za sigurnost treće doze „cjepiva“.

Marion Gruber radio je u FDA čak 32 godine! Planirao je otići u mirovinu krajem listopada. Kada netko tko je proveo skoro cijeli radni vijek u FDA odluči otići i to dva mjeseca prije umirovljenja, onda je jasno da se ta osoba nalazila u zaista očajnoj situaciji.

 Ne zaboravimo, kad se bude povlačila bilanca ovog genocida mnogi će uprti prst u agencije koje su odobravale smrtonosne pripravke. Odgovornosti pojedinaca su ogromne.

U Knjizi Istine Isus kaže:

Oni od vas koji slijepo slijede zapovijedi onih na moćnim položajima, koji vas upućuju da činite djela za koja znate da su odvratna u Očima Božjim i vi ćete također biti krivi kao i oni koji vas dovode u iskušenje da izvršite takvu zloću. Muškarci i žene, čija je moć nad drugima stvorena zbog podmitljivosti i drugih sredstava, imati će puno toga za učiniti, ako žele uživati Moje Veličanstveno Kraljevstvo. (29.8.2013.)