Garabandal: Papinim povratkom iz Moskve izbit će neprijateljstva širom Europe!

Potaknuti Bergoglijevom najavom iz prosinca da će ići u Moskvu, kao i ovotjednim pozivima Bergogliju u Kijev, aktualizira se gore navedeno proročanstvo iz Garabandala. Podsjetimo, vidjelice iz Garbandala prenijele su Albrechtu Weberu, autoru knjige „Garabandal – Prst Božji“, kako su im prikazane vizije u kojima su vidjele da će Papa ići u Moskvu, te da će nakon toga izbiti neprijateljstva širom Europe. U tom kontekstu spominje se i to da će Rusija, odnosno komunizam iznenadno zauzeti slobodni svijet, kao i vizija spomenutih neprijateljstva radi koje su vidjelice vriskale gotovo 50 minuta.

Pošto Bergoglio nosi papinsku bijelu boju, a imajući u vidu navedene najave njegovog odlaska u Moskvu, ovaj događaj bi trebalo oprezno pratiti. Iz spomenutih garabandalskih vizija teško je razabrati o kakvim se konkretno neprijateljstvima radi, no u svakom slučaju logično bi bilo očekivati nešto jako loše nakon toga događaja, te se treba duhovno i na svaki drugi način pripremiti.

S druge strane Knjiga Istine nam daje uvid u poveznicu između globalnog konflikta na teritoriju Europe i Bliskog Istoka, dolaska antikrista na svjetsku scenu kao mirotvorca i Božjeg Upozorenja. Čitajući Knjigu Istine ova tri događaja kao da se isprepliću i vremenski preklapaju. U Garabandalu je rečeno da će se Upozorenje dogoditi kada nevolje dosegnu vrhunac.

Iz trenutnih događaja evidentno je da se pozornica priprema za antikrista. Rat je pokrenut. Ima tendenciju da izraste u globalni sukob, odnosno Treći svjetski rat. Kontinuirano se prijeti nuklearnim oružjem, tako da europska i američka javnost strahuje od rata i nuklearnog napada. Kao što su u koroni zbog straha od smrti spremno primili vakcinu tako će sada spremno primiti mirotvorca koji ih spasi od smrti nuklearnog rata.

Vidimo da rusko-ukrajinski rat poprima religioznu dimenziju i to ne onu koja potpuno djeluje kao jedna svjetska religija. Naime, braća Kličko zamolili su lažnoga proroka, imama Ahmada al-Tayyeba (istog onog s kojim je Bergoglio potpisao deklaraciju o ljudskom bratstvu i lupio temelj jednoj svjetskoj religiji), ruskom patrijarhu Kirilu, Dalaj Lami i izraelskom rabinu Davidu Lauu. Rekli su „Učinimo Kijev prijestolnicom čovječanstva, duhovnosti i mira“.

Kakav poziv iz Pakla! Kao da im je sam antikrist diktirao što će reći! Očito je da smo sada jako blizu njegovom predstavljanju svjetskoj javnosti. Vidimo kako propadaju dosadašnji pregovori, kako raste frustracija i strah. Vidimo kako se u ovaj rat involviraju akteri s Bliskog Istoka i konkretno iz Izraela. Izraelski premijer je u diplomatskoj ofenzivi pregovora između Putina, Ukrajinaca i europskih čelnika.

Cijela situacija djeluje kao antikristov teatar Posljednjih vremena.