Globalni Križarski molitveni susret s prijevodom uživo na hrvatski jezik

Draga braćo i sestre,

Svi ste pozvani prisustvovati Globalnom Križarskom molitvenom susretu Isus čovječanstvu 27. ožujka 2021. u subotu u 12:30 do 14:30 po zagrebačkom vremenu.

Možete se registrirati ovdje: http://bit.ly/JTMGlobalMarch27

U ovom Globalnom Križarskom molitvenom susretu svi ćemo se ujediniti kao jedna Isus čovječanstvu Molitvena vojska, kako bismo na poseban način molili za Katoličku Crkvu, Mistično Tijelo Kristovo, koje trenutno prolazi kroz muku.

Naša tema ovog Globalnog Križarskog molitvenog susreta je „Veliko otpadništvo u Crkvi: Živjeti Kristovu muku“.

Kao kršćanski započinjemo najvažniji tjedan u svom kršćanskom životu, ne možemo, a da ne osjetimo bol i tjeskobu koja muči našega Gospodina Isusa Krista kroz to vrijeme.

Svjedoci smo sve više i više promjena u Crkvi koje pokazuju da doista živimo u vremenu Velikog otpadništva u Crkvi.

Kao što je Isusa izdao Juda, tako Ga i danas izdaju – iznutra iz Njegove Crkve.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će molitve voditi na raznim jezicima i to: ukrajinskom, hrvatskom, talijanskom, albanskom, kineskom kantonskom, korejskom i vijetnamskom.

Posvetimo se Bogu i sudjelujmo u Kristovoj Muci ovog Velikog Tjedna. Ujedinimo svoja srca u molitvi kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj, penjući se uz brdo Kalvarije s Isusom za Crkvu i za spas duša.

JTM Global

Globalni Križarski molitveni susret s prijevodom uživo na hrvatski jezik