Hrvatska online konferencija: Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena

Dragi prijatelji u našem Gospodinu Isusu Kristu, srdačno vas pozivamo na vrlo važan događaj: “Veliko Otpadništvo na Kraju Vremena“ online konferenciju.

Nakon što je ovaj događaj privukao veliku pažnju i uspjeh na engleskom govornom području, sada će ponešto izmijenjen i dopunjen zasjati na našem govornom području.

Katolička Crkva je usred velike krize. Zapravo, mnogi komentatori u katoličkim medijima već kažu da je Crkva možda već usred de facto raskola.

S jedne strane su visokorangirani liberalni prelati koji se zalažu za velike promjene u Crkvi: istospolne zajednice, zajedničko življenje bez sakramenta braka, kontracepcija, tolerancija prema pobačaju i mnoge druge.

S druge strane su vjerni kardinali i biskupi koji se bore da sačuvaju Istinsko tradicionalno učenje Katoličke Crkve.

Živimo usred Velikog Otpadništva Kraja Vremena. Živimo u razdoblju masovnog gubitka Istinske vjere, neposredno prije Drugog Dolaska našega Gospodina.

Na ovoj trodnevnoj online konferenciji opširno ćemo pokriti ovo prorečeno Veliko Otpadništvo u Posljednjim Vremenima.

Ovo će biti trodnevna online konferencija koja će se održati sljedećih datuma:

 

Prvi dan: 8. svibnja, 21:00 – 23:00 Prvi dan će pokrivat proročanstva raznih Svetaca, marijanska ukazanja, kao i suvremena proročanstva o Velikom Otpadništvu. Osobito ćemo dublje pogledati proročanstva o Velikom Otpadništvu temeljena na Porukama Presvetog Trojstva u Knjizi Istine.

Drugi dan: 9. svibnja, 21:00 – 23:00 Drugi dan će opširno pokriti glavne promjene koje su se već dogodile ili se još uvijek događaju u Katoličkoj Crkvi. Ove promjene u Crkvi koje se događaju pred našim očima ispunjenje su različitih proročanstava danih u Knjizi Istine s nevjerojatnim detaljima.

Treći dan: 10. svibnja, 21:00 – 23:00 Treći dan dat će nam praktične savjete o tome kako se možemo pripremiti za nove promjene u Crkvi i kako možemo ostati u Istini našega Gospodina Isusa Krista.

Možete se registrirati ovdje, molimo vas da se registrirate za svaki dan posebno:

Dan 1: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay1

Dan 2: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay2

Dan 3: http://bit.ly/GreatApostasyCroatiaDay3

Nakon što se registrirate, primit ćete obavijest e-poštom od “Jesus to Mankind Global” kojom se potvrđuje vaša registracija. Ovu potvrdu registracije čuvajte za referencu. Možete se pridružiti događaju slijedeći upute u e-pošti.

Slobodno promovirajte ovaj događaj svima koje poznajete dijeljenjem gornjih linkova za registraciju.