Inicijativa Prava i slobode tražila od Meštrovića da objasni o kakvoj analizi priča

U zadnje vrijeme smo u nekoliko članaka pisali o splitskoj bolnici i slučaju medicinske sestre koja je umrla nakon što se cijepila busterom.

U raspravu se uključio i ravnatelj splitske bolnice Julije Meštrović koji je demantirao priču.

„Ono koliko je nama poznato, ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja. Prema analizi koju smo dosad napravili nema povezanosti“ – kazao je Meštrović na pitanje novinara o slučaju, te potvrdio da je djelatnica preminula.

Mi smo to prokomentirali ovako:

„O kakvoj on analizi govori, kad se zna da oni općenito ne rade ništa po tom pitanju. To je otprilike jednako onoj situaciji kad zapovjednik policijske postaje u velikom gradu, koji prima mito od narko mafije izjavi novinarima, da se oni trude i analiziraju, vrše istrage i obrađuju slučajeve, ali da ne mogu nikako ući u trag kriminalcima koji truju i uništavaju mladost. Onda kad se predozira dijete od nekog poznatog on izjavi da su pokrenuli opsežnu istragu, ali da taj slučaj nema povezanosti sa organiziranim kriminalom.“

Ali evo hvala Bogu priča ide dalje u pozitivnom smjeru, te doznajemo da je Velimir Ponoš, kolumnist portala Logično.com i novinar koji ne pristaje na cenzuru te član inicijative Prava i slobode poslao donji dopis splitskoj bolnici:

Vidjet ćemo što će uprava bolnice smisliti, ali sigurno će njihov odgovor dati prostor Velimiru za jednu kvalitetnu analizu njihovih propusta i namjernog ignoriranja struke i znanosti, u cilju provođenja covid ideologije i depopulacije stanovništva.