Ipak se dogodilo – Još jedno ostvareno proročanstvo

Svećenstvo koje je otvoreno prkosilo Rimu blagoslivljajući homoseksualne parove u Njemačkoj ranije ovog tjedna sudjelovalo je u “istinskom svetogrđu”, koje je ujedno i “dijaboličan čin ponosa i nemorala”, rekao je svećenik iz Meksika.

Svećenik Hugo Valdemar, iz Meksičke nadbiskupije, rekao je u utorak za Catholic World Report da je takav blagoslov čin “nediscipline i pobune protiv pape i Kongregacije za nauk vjere”. ( Ovdje treba naglasiti da lažni prorok bergoglio drži stranu pobunjenika, ali ne može ići toliko otvoreno, nego će postepeno i brzo, kao i do sada popuštati sve više i više)

Ranije ovog tjedna katolički kler u Njemačkoj otvoreno je prkosio „zabrani“ Vatikana na blagoslovima homoseksualaca nudeći usluge blagoslova u cijeloj zemlji na više od 100 lokacija u sklopu kampanje pod nazivom “Ljubav pobjeđuje, blagoslov ljubavi za zaljubljene”.

 

Kampanja je pokrenuta kao odgovor na Kongregaciju za nauk vjere koja je 15. ožujka izjavila da Crkva ne može blagoslivljati istospolne veze jer Bog “ne blagoslivlja i ne može blagosloviti grijeh”.

Svećenik Valdemar je komentirao da “osobe uvijek mogu biti blagoslovljene, čak i ako su grešnice, ali ono što je samo po sebi ozbiljan grijeh i uvreda za Boga, poput homoseksualnih činova, ne može se blagosloviti.”

Pozvao je katolike u Latinskoj Americi da obrate pažnju na situaciju u Njemačkoj “kako ne bismo dopustili da nas zaogrne ovaj izopačeni mentalitet rodne ideologije koji polako prožima društvo”.

Vijesti o pobuni njemačkih svećenika povoljno su prihvatili glavni mediji kao što su New York Times, Associated Press, CBC u Kanadi i drugi.

Način obavljanja blagoslovnih službi varirao je od mjesta do mjesta.

Jedan sudionik koji je prisustvovao službi homoseksualnog blagoslova u Kölnu rekao je za CNA Deutsch da je događaj bio više “politički” od bilo čega drugog. “Nakon nekih političkih izjava, Evanđelje se pročitalo naglas, nakon čega je uslijedio govor. Nakon toga je puštena pjesma Imagine Johna Lennona ”, izvijestila je Katolička novinska agencija.

Ipak se dogodilo – Još jedno ostvareno proročanstvo iz Knjige Istine

Iznad spomenuti Katolički svećenik iz Mexico Cityja, 2019. godine je spalio kipove poganskih pachamama idola, dok je molio sa vjernicima za okajanje grijeha idolopoklonstva koji se dogodio u Vatikanu, na otvaranju Amazonske sinode.