Istina se probija polako, ali sigurno

Evo napokon se dogodilo da je u našem podkast medijskom prostoru netko ugostio čovjeka koji priča o Knjizi Istine, odnosno koji bez velikih kalkulacija iznosi kompletnu istinu današnje situacije.

Video je malo poduži i može se pogledati parcijalno, ali je vrijedan gledanja i više puta, posebno za ljude koji se prvi put susreću sa ovim temama.

Radi se o podkastu „Pogled s čuke“ koji je video projekt neovisnih veterana domovinskog rata.

https://www.youtube.com/channel/UCYQ5Jfa8vWbsuncEtfCw2dQ

Odlično da je Marijo Lovrinčević, čovjek koji se predstavlja kao vojnik Vojske Ostatka gostovao baš na braniteljskom podkastu. Koliko znamo to je prvi put da je netko na hrvatskim podkastima predstavio Knjigu Istine.

Tako se dogodilo da se Vojska Ostatka približila braniteljima na ovaj simboličan način i u Providnosti Božjoj je to sigurno bio blagoslovljen dan.

Nadamo se da će i drugi neovisni podkasti ugostiti ljude koji mogu reći nešto više o vremenu u kojemu živimo i da se oni koji često s pravom optužuju meinstrim medije za skrivanje istine, neće naći u zamci da i oni sami cenzuriraju istinu.

Molimo naše čitatelje koji prate druge podkaste da potaknu njihove voditelje da ugoste ovoga čovjeka, koji sa zavidnim znanjem može govoriti o Knjizi Istine, situaciji u Crkvi i u svijetu općenito.

Također širimo ovaj video svim ljudima dobre volje, kako bi što više vjernika i nevjernika otvorilo oči i kako bi na taj način što više duša bilo spašeno.

https://www.youtube.com/watch?v=5hZW0FaVpQQ&t=6885s