“Kralj Izraela – The Chosen One”

U siječnju 2019. je bivša tajnica za tisak Bijele kuće Sarah Huckabee Sandars izjavila za Christian Broadcasting Network da je predsjednika pozvao Bog.

“Mislim da nas Bog poziva da ispunjavamo različite uloge u različito vrijeme i mislim da je želio da Donald Trump postane predsjednik”, rekla je.

Ovo je imidž na koji smo navikli, međutim voditelj Newsmax TV-a Wayne Allyn Root, konzervativni komentator je otišao korak dalje.

‘Predsjednik Trump najveći je predsjednik za Židove i za Izrael u povijesti svijeta, ne samo Amerike … i židovski narod u Izraelu voli ga kao da je Izraelski Kralj. Vole ga kao da je drugi dolazak Božji’- Wayne Allyn Root

Root je nastavio s pitanjem zašto američki Židovi ne vole Trumpa.

“Oni više ni ne znaju što rade ili govore. Nema smisla ”, rekao je Root. “Ali to je u redu. On nastavlja raditi ono što radi. Dobar je za sve nas. Dobar za Židove, dobar za crnce, dobar za homoseksualce. “

Trump je, u potpunosti prihvatio Rootove komentare, zahvalivši mu u nizu tweetova na njegovim “vrlo lijepim riječima”

 

Nakon nekoliko dana, 22 kolovoza 2019. čitali smo u mnoštvu članaka da se Američki predsjednik Donald Trump proglasio „Izabranim – The Chosen One“ tijekom tiskovne konferencije o trgovinskom ratu između SAD-a i Kine.

Donald Trump je rekao da su preoblikovanje trgovinskih odnosa između zemalja trebali obaviti “davno prije drugi predsjednici”.

Trump je tada otvorio ruke, pogledao prema nebu i rekao “I am the chosen one. – Netko je to morao učiniti, pa ja preuzimam Kinu … i znate što pobjeđujemo.”

https://premierchristian.news/en/news/article/donald-trump-i-am-the-chosen-one