Kroz 2021. dokumentirano je do sada 169 smrti od COVID cjepiva među sportašima

Definitivno nije normalno da mladi sportaši pate od srčanih zastoja ili da umru dok se bave svojim sportom, ali ove godine se to događa. Svi ovi srčani udari i smrti dolaze ubrzo nakon što su dobili injekciju protiv COVID-a.

Ovo je trenutni popis… svi ovi sportaši su imali problema sa srcem nakon cijepljenja protiv COVID-a. U vrijeme prvog pisanja, 28 ih je umrlo. To nije bilo normalno, ali onda, 10 dana kasnije, popis je narastao na 56 umrlih, a brojke još rastu. Bilo koje drugo pravo cjepivo bilo bi povučeno s tržišta davno prije. Mediji bi postavljali pitanja. Oni bi vršili pritisak na vlade. Ali ne rade to. A vlade nastavljaju i prikazuju TV, radio i novinske oglase koji potiču ljude da dobiju prvu, drugu, treću, četvrtu dozu. Možda zato mainstream mediji malo govore, jer dobivaju državni novac za reklame?

Tako pišu na OVOJ stranici, gdje su kroz 2021 izbrojili 169 smrtnih slučajeva među vrhunskim sportašima, između kojih su neki NBA zvijezde, hokejaške i atletske zvijezde. Sada ima sve više slučajeva i u nogometu, i ovaj popis ranjenih i umrlih sportaša svakodnevno raste.

Pogledajmo samo neke slučajeve.

18/09/21, Kanada Francis Perron, 25 godina – mrtav

Francis Perron (25), obrambeni igrač Gee-Gees Sveučilišta Ottawa iznenada je preminuo nakon utakmice u Torontu. Sveučilište u Ottawi ranije je pokrenulo svoju politiku obaveznog cijepljenja, “svatko tko iz bilo kojeg razloga namjerava doći u kampus mora se cijepiti.”

Mediji su to opisali OVAKO: “Život je tako krhak; ponekad je neobjašnjivo oduzeto – bez upozorenja. Dvadeset petogodišnjak Ottawa Gee-Geesa, obrambeni linijski igrač Francis Perron preminuo je u subotu, nedugo nakon što je njegov tim porazio 11-10 University of Toronto Blues. Uzrok smrti nije objavljen. Ranije ovog mjeseca napunio je 25 godina. Premlad. Prerano.“

 

08/11/21 Houston, TX, SAD, Jamarcus Hall – mrtav

Jamarcus Hall (16) Nogometaš srednje škole Houston preminuo je isti dan kada je nogometna momčad Hilltoppersa trebala igrati u Senatobii u prvom kolu doigravanja klase 4A. Njegov SLUČAJ je opisan u medijima kao nešto što je normalna pojava

 

28/11/21 Rusija Valentin Rodionov (16) – mrtav

Ruski hokejaš Dinama iz Moskve srušio se na bočnu liniju nakon što se sudario sa zaštitnom daskom na bočnoj strani leda, ali je preminuo tjedan dana kasnije. Glavni trener je rekao “prošao je [liječnički pregled]. Bio je apsolutno zdrav, snažan momak, veseo, pun snage i energije.”

Tako mediji OPISUJU ovaj slučaj

 

05/12/21  – Fabio Pedrettia (24) – mrtav

„Nažalost, nije uspio pobijediti u najvažnijoj utrci.

Na dan njegovog 24. rođendana tijekom posljednjeg kilometra utrke, unatoč tome što je bio uvježban uz sve liječničke preglede, pa čak i nakon treninga, ne prepuštajući ništa slučaju, Fabijevo je srce prestalo kucati i više ga nema.

Njegovi suigrači i nadležni organi su promptno intervenirali, ali je, nažalost, sudbina već odlučila za njega.“

Tako mediji OPISUJU smrt Fabioa Pedrettia (24), iz Gardone Valtrompia, koji je kolabirao i odmah umro dok je trčao na Uno di Monticelli, noćnom trail trkačkom događaju na brdima Franciacorta u Monticelli Brusati. U posljednjem kilometru utrke na 20 km se srušio i nije ga se više moglo oživjeti.

 

NAŽALOST – Vidimo samo sportaše jer su oni u centru pažnje, a ovo sigurno nisu svi slučajevi u svijetu. Sigurno ih ima još. To je samo vrh sante leda koji se vidi u medijima. Ispod medijske površine, obični ljudi – tj. većina građana – ne stvaraju vijesti.

Političari i novinari bar na zapadu su zaštićena kasta i dobivaju placebo ili su izuzeti od cijepljenja, kao na primjer američki kongresmeni.