Lažni prorok imenovao javno deklariranog homoseksualca u Pontifikalnu Komisiju za zaštitu maloljetnika

Lažni prorok Bergoglio u srijedu je imenovao Juana Carlosa Cruza, javno deklariranog homoseksualca u Papinsko povjerenstvo za zaštitu maloljetnika. Cruz je i sam žrtva klerikalnog seksualnog zlostavljanja.

Prije toga, 2018. godine, Cruz se već sastao s Lažnim prorokom Bergogliom u Vatikanu na privatnom sastanku, gdje je rekao da ga je Bergoglio ohrabrio u njegovoj homoseksualnosti, rekavši mu da ga je „Bog učinio homoseksualcem“.

Cruz je citirao riječi lažnog proroka “to što si ti homoseksualac nije važno. Bog te je stvorio takvim i on te takvog voli i mene nije briga. Papa te voli takvog kakav jesi, moraš biti zadovoljan onim što jesi.”

Kad se tražilo pojašnjenje ove izjave Cruza, vatikanska tiskovna predstavnica Cristina Ravenda tada je rekla: “Vatikan ne komentira papine privatne razgovore.”

I od tada nije ponuđeno nikakvo pojašnjenje.

Katekizam opisuje homoseksualnu aktivnost kao „ozbiljnu izopačenost“, prema Svetom Pismu, i da su takvi postupci „suštinski poremećeni“.

Kao rezultat toga, „homoseksualne su osobe pozvane na čistoću“.

Unatoč jasnom, tradicionalnom učenju Crkve o istospolnim vezama, Cruz je prošlog tjedna udario na Kongregaciju za nauk vjere (CDF), koja je donijela presudu kojom se zabranjuje blagoslov istospolnih veza.

Cruz, otvoreni zagovornik promjene višegodišnje biblijske i Crkvene doktrine o homoseksualnosti, rekao je da su oni koji stoje iza dokumenta CDF-a “potpuno u svom svijetu, daleko od ljudi i pokušavaju obraniti neobranjivo”.

Istaknuo je da “Ako crkva i CDF ne napreduju sa svijetom … Katolici će i dalje bježati”, dodajući da se papin stav kosi s vodstvom CDF-a. 

Cruz će od sada slijedeće tri godine služiti u Papinskom odboru za zaštitu maloljetnika zahvaljujući Lažnom proroku Bergogliu, koji ga je očito s ciljem postavio na to mjesto.

Tijekom svog pontifikata lažni prorok Bergoglio je više puta signalizirao potporu homoseksualnom lobiju u Vatikanu, uzdižući njihove glavne glasnogovornike, poput vlč. James Martina, na visoke položaje u rimskoj kuriji i crkvenoj hijerarhiji.

Prije samo pet mjeseci, u listopadu, Lažni prorok je izazvao šok širom svijeta nakon što je otkriveno da podržava legalizaciju homoseksualnih brakova.

Ovaj zadnji potez je široko viđen kao njegova najjasnija javna potpora sodomiji, koju službeno učenje Katoličke crkve moralno zabranjuje.