Molitveni Lanac Zaštite za Europu

Draga braćo i sestre u Kristu, draga Vojsko Ostatka zajedno s vama, željeli bismo udovoljiti Gospodinovoj želji i zajedno se sjediniti u molitvi kako bismo formirali Molitveni Lanac Zaštite.

 

Stoga vas pozivamo svakog 13. u mjesecu na Fatimski dan da nam se pridružite u postu na ovaj dan (ako je moguće) i molitvi u 19 sati putem Zooma.

 

https://bit.ly/PrayerChainofProtection

 

Kao podsjetnik, riječi Gospodinove:

Zla skupina čini najveću laž kako bi preuzela nadzor nad zemljama

Četvrtak, 16. veljače 2012.

Moja predraga kćeri, moraš reći Mojoj djeci, svim Mojim sljedbenicima, da se povežu i stvore lanac zaštite u molitvi …

Njihov plan se otkriva pred vašim očima. Zar ne vidite? …

… Vi, djeco, možete zaustaviti razvoj ovoga svojim molitvama.

Moj Otac već postavlja prepreke na njihov put. Moji sljedbenici se protežu u mnogim zemljama. Sada se morate sjediniti u molitvi kako bi zaustavili europske vođe, od kojih su neki stvarno odlučili nanijeti užasnu nevolju nevinim ljudima, preko svojih zlih načina…

… Kćeri moja, lanac molitve proširiti će se nadaleko i naširoko, a moć Duha Svetoga pomoći će zaustaviti te ljude koji imaju moć zaustaviti tu patnju, stati u svojim djelovanjima…

Vaš ljubljeni Isus

 

Radujemo se što ćemo s vama moliti  Molitveni Lanac Zaštite za Europu.

JTM – Europa

 

 

Molimo vas da nam se pridružite u molitvi za Europu večeras.

 

Link za prijavu: https://bit.ly/PrayerChainofProtectionforEurope

 

Osim Europskih zemalja ovom Lancu Zaštite za Europu su se pridružile i mnoge druge zemlje. Večeras 13. 11. ćemo imati predstavnike 51 Zemlje Svijeta koji će svaki na svom jeziku moliti ovu Križarsku Molitvu:

 

Molitveni lanac zaštite

 

O moj Isuse, neka moja molitva prizove Tvoj Sveti Duh da siđe na sve one vođe koji su nošeni požudom, gramzivošću, pohlepom i ohološću, te da tako prestane progon Tvoje nevine djece! Molim Te, ne daj da siromaštvo, glad i ratovi izmuče Tvoju djecu i molim Te da europski vođe otvore svoja srca Istini Tvoje Ljubavi.

Amen.