Nada Jurinčić: Testiranje – Zamka navlakuša za roditelje i djecu

Dr. Nada Jurinčić u novom videu govori o lažnoj statistici koju se sada nastoji uvesti u školsku populaciju. Bez statistike ne mogu krenuti na cijepljenje djece.

Nemaju argument zašto cijepiti školsku djecu, zato im treba pcr test i njegovi lažni rezultati.

Ovo je ista situacija na kojoj su prevarili i odrasle, međutim sada idu na našu djecu čak i bez stožera, idu sa jednostavnom odlukom ministra.

Znači nema odluke stožera, ni zakona, nemaju ničega, nego čekaju potpis roditelja na osnovu kojega će onda provoditi prisilu dalje.

RODITELJI NEMOJTE POTPISIVATI NIŠTA. IGNORIRAJTE IH

Ne dajte im da vas prevare.

Objasnite svojoj djeci da ne uzimaju ništa u školi, nikakve testove ni papire. Ako škola hoće nešto poslati roditeljima neka to naprave službenim kanalima, a to su dostavne službe.

NAŠA DJECA NISU POŠTARI.

AKO DOBIJETE DOSTAVNOM SLUŽBOM TESTOVE RECITE POŠTARU DA TU POŠILJKU NISTE NARUČILI I DA JE VRATI NATRAG

Ne preuzimajte ni testove ni izjave

Struka ne može odobriti da se zdrava djeca masovno testiraju na bilo kakvu bolest.

Testiraju se samo bolesnici koji pokazuju znakove bolesti, a ne zdrave osobe.

SA GLEDIŠTA STRUKE TO JE NEDOZVOLJIVO.

Oni sada troše desetke milijune kuna bez ikakvog opravdanja, samo kako bi kupili lažnu statistiku, kako bi izvršili genocid cjepivom nad našom djecom. Mi smo već od 2012. upoznati o tim sotonističkim namjerama kroz Knjigu Istine.

Na kraju je doktorica zaključila logično da će ona djeca koja se ne budu testirala biti predmetom maltretiranja od strane sustava, gdje god budu u manjini, jer će biti često ostavljana van nastave, zbog lažnih pozitivnih nalaza drugih učenika u razredu.

Zbog toga je bitno da se na nivou razreda roditelji dogovore da se nitko od djece ne testira.

U dodatku videa saznajemo da je hrvatski ministar obrazovanja u biti veterinar, tako da vjerojatno iz te perspektive upravlja ovom operacijom testiranja.

Za njega smo očito mi i naša djeca krdo životinja koje treba dovesti do klaonice, a da se ne uznemiri previše. Jer ako se krdo uznemiri moglo bi se razbježati i onda ga veterinar neće moći po volji Zvijeri poslati jedan dio u klaonicu, a drugi dio na čipiranje.

U videu saznajemo i o ministrovu idejnom projektu za novi institut za medicinska istraživanja, koji je sada već u fazi realizacije. Bavit će se linijama staničnih kultura, koje služe za proizvodnju cjepiva.

Bavit će se još i proizvodnjom nano čestica, toksikologijom i bojnim otrovima.

Cijeli video pogledajte OVDJE.

Ne može se reći da ministar Fuchs ne zna što radi. Nadamo se da mu plan neće uspjeti i da će narod uz Božju pomoć zaustaviti i njega i njegove suučesnike u njihovim zločinačkim radnjama.

Hvala doktorici Nadi od srca na još jednom odličnom video uratku.